Bogdan Vlădău, declaraţie neaşteptată după eliminarea de la Survivor România: „Mi-aş fi dorit să mai rămân, mai ales pentru…”

O nouă eliminare din echipa Faimoşilor a avut loc la Survivor România, de această dată, Bogdan Vlădău a fost cel care a părăsit competiţia. Potrivit primelor declaraţii ale lui, nu se aştepta ca el să primească cele mai puţine voturi. Ar fi vrut să mai stea, pentru unii colegi, cu care a format o relaţie de prietenie.

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 14:47
Bogdan Vlădău, declaraţie neaşteptată după eliminarea de la Survivor România: „Mi-aş fi dorit să mai rămân, mai ales pentru…”

„Sincer nu mă așteptam la asta, dar erau 33,3% șanse, putea fi oricare dintre noi. Mă bucur foarte mult că mi-am găsit curajul să particip la așa ceva, având în vedere condițiile. Mi-aș fi dorit să mai rămân, mai ales pentru unii dintre colegii mei. Mi-am făcut câțiva prieteni care ar merita titlul de Survivor oricând, și aici mă refer la Mihai și la Cezar”, a spus Bogdan Vlădău, extrem de dezamăgit, după eliminare.

Citeşte şi: Mama unei vedete de la Survivor, operată de creier: „Avea şanse minime de supravieţuire”

Gina Chirilă îl susţine pe Bogdan Vlădău

Gina Chirilă a mărturisit că Bogdan este un bărbat puternic, pe care se poate baza în orice situație. În timpul competiției, soția lui Vlădău a mărturisit că acesta i-a lipsit extrem de mult și, dacă nu va fi eliminat, mai are multe lucruri de demonstrat pentru el, dar și pentru echipa Faimoșilor.

„În ceea ce privește nominalizarea lui Bogdan, de a părăsi «Survivor România», nu mi se pare o decizie strategică pentru că îl cunosc foarte bine, este un bărbat foarte puternic, atât fizic, cât și psihic. Este un om important în echipă, poate dovedi mult și are performanțe sportive. Într-adevăr, a avut o săptămâna mai puțîn productivă la jocuri, dar cred că el promite mult. Este o fire puternică și va demonstra asta pe viitor, dacă nu va fi eliminat!

Citeşte şi: Relaţie amoroasă la Survivor România. INCENDIAR: cum au fost prinşi doi concurenţi FOTO

Bogdan este un sprijin moral puternic pentru mine, îmi este foarte dor de el și îi simt lipsa tare, mai ales în această perioadă. Dar, înainte să plece, am vorbit și ne-am asumat amândoi această hotărâre. Ne-am promis că vom fi puternici, că vom rezista. S-a angrenat în acest show de televiziune pentru mine, pentru viitorul nostru copil. Sunt cu sufletul lângă el, el știe asta, cu siguranță simte.

Va dați seama că de abia aștept să îl văd acasă, dar în același timp îl susțîn și îmi doresc să rămână în competiție. Îmi doresc să stea cât simte, cât poate el. Și, ce este mai important, să fie bine, să nu se accidenteze” a spus Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, chiar înainte de eliminarea acestuia de la Survivor România.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu a dat cărţile pe faţă! Cum a făcut faţă la Survivor: „Ne spălam în mare şi ne făceam nevoile în junglă”

Reacţia lui Andrei Duban, după ce a aflat că Graţiela s-a culcat cu Bogdan Vlădău

Andrei Duban a aflat, din declaraţiile Elenei Ionescu, faptul că soţia lui doarme aproape în fiecare seară în braţele colegului său, Bogdan Vlădău. Actorul, plin de umor ca de obicei, nu a privit cu ochi răi toată această situaţie.

„Când vezi că nu găsești același ‘vibe’ alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. Grațiela Duban) în fiecare seară’, a precizat Andrei Duban.

Elena Ionescu s-a arătat extre

Citeşte şi: SURVIVOR ROMANIA. Scandal monstru între concurenţi. Bogdan Vlădău A JIGNIT GRAV o celebră artistă de la noi VIDEO

„Cel mai urât mi se pare că Grațiela, în toată ecuația asta, nu a zis absolut nimic și a încercat cumva să zâmbească și să spună colegilor că asta este, să nu se mai discute despre povestea asta, despre cine alege, cum alege, pentru că nu vrea să fie nimeni influențat, pentru că-i convine ei situația.

Eu am încercat să înțeleg și să-i dau credibilitate (n.red Grațielei), și să cred că va fi un om corect (…) de fiecare data sunt scoasă la bătaie, pentru ce? Pentru că nu sunt în grațiile băieților și că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe? (…) Știe că e simpatizată de băieți în momentul de față, pentru că ea se joacă cu băieții mai mult decât cu noi, ea are niște lucruri pe care le face…nu știu dacă le face intenționat’, i-a spus Elena Ionescu colegei sale de la Survivor, Asiana Peng.