Bolt caută şoferi în mai multe oraşe din România. Care sunt salariile şi condiţii se cer: bonus de 1.000 de lei la angajare

Bolt, una dintre cele mai utilizate companii de ride sharing atât în România, cât și în alte țări, face angajări! Cei care vor să fie şoferi trebuie să știe că pot câștiga sume mari de bani.

24 ian. 2023, 14:30
Bolt caută şoferi în mai multe oraşe din România. Care sunt salariile şi condiţii se cer: bonus de 1.000 de lei la angajare

Bolt caută şoferi în mai multe oraşe din România. Compania de ride sharing oferă bonus de până la 1.000 de lei bonus în prima lună după activare. Orice nou șofer Bolt din orașele participante, care se înregistrează în perioada 16 ianuarie – 15 martie (inclusiv), poate primi 250 de lei bonus săptămânal dacă finalizează un număr minim de curse, în prima lună de la activarea contului. De asemenea, bonusul de 250 de lei se va adăuga celorlalte bonusuri și campanii existente pentru șoferii parteneri Bolt, iar în cele patru săptămâni pot câștiga, în plus, sume de până la 1.000 de lei, scrie Fanatik.

Citeşte şi: Cele mai mari ţepe pe care le dau şoferii de Uber şi Bolt. E mai rău ca la taxi!

Campanie este valabilă începând cu următoarea zi de luni de când este activat contul în București, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Sibiu, Galați, Arad, Focșani, Alba Iulia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Piatra Neamț şi Brăila. Condiţiile pentru a te înregistra ca șofer partener Bolt, cu propriul SRL sau PFA sau în colaborare cu o flotă parteneră, pot fi găsite pe blogul companiei.

Citeşte şi: Bolt testează „Women for Women”. Şoferițele pot accepta curse doar de la cliente

Cel mai bine plătiți șoferi sunt cei din Capitală. Compania percepe un comision de 25% din prețul cursei, iar restul îi revine șoferului, pe lângă bacșișul aferent. Din cei 75%, șoferii au de achitat combustibilul, eventualele reparații ale mașinii, taxele și impozitele firmei. În urma unui studiu realizat, un bucureștean poate câștiga între 5.000 și 8.000 de lei pe lună în cazul în care lucrează opt ore.