Tensiuni între Mugur Mihăescu și Mihai Bendeac. Totul s-a întâmplat la o terasă din București: „O asemenea nesimțire!”

Mihai Bendeac a părăsit iUmor în timpul filmărilor pentru sezonul 13, după ce l-a imitat pe Mugur Mihescu, iar producătorii au insistat să difuzeze imaginile.

13 ian. 2023, 22:50
Tensiuni între Mugur Mihăescu și Mihai Bendeac. Totul s-a întâmplat la o terasă din București: „O asemenea nesimțire!”
Care este, de fapt, relația dintre Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a decis să părăsească emisiunea iUmor, după ce în pauzele din timpul filmărilor pentru sezonul 13, actorul l-ar fi imitat pe Mugur Mihăescu, iar producătorii au vrut să difuzeze imaginile la TV. Acest lucru l-a făcut pe jurat să își dea demisia.

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus Mihai Bendeac.

Ce i-a făcut Mugur Mihăescu lui Mihai Bendeac

În urmă cu mulți ani, Brndeac a povestiti că se afla la o terasă din Centrul Vechi din București împreună cu Gabriel Cotabiță și Tudor Chirilă. Mugur Mihăescu a venit la masă, l-a salutat pe Cotabiță și a vorbit puțin cu acesta, dar pe el și pe Tudor nici măcar nu i-a băgat în seamă.

Citește și: Delia, desființată de Iulia Albu în fața tuturor. Roast de senzație pe scena iUmor: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil să știi că…”

„În altă ordine de idei, astăzi am stat la o semi-șuetă cu Chirilă și Cotabiță la o terasă din Centrul Vechi. Apropo, că să nu-mi pierd ideea, l-am regăsit pe Chirilă cel extrem de creator, pansiv, optimist. Mi-ar plăcea să ne reîntâlnim curând și pe scenă…

Bref, la un moment dat, apare un individ (deocamdată nu spun despre cine e vorba), persoană publică altminteri, care vine la masa noastră, îl salută pe Cotabiță, vorbește cu el preț de 1 minut, după care pleacă. Eu și Tudor am rămas absolut siderați.

Băi… Parcă eram invizibili. Adică stătea aproape lipit de noi fară să ne fi băgat în seamă, fară să salute, NIMIC!!!! Vă jur că o asemenea NESIMȚIRE, PROASTĂ CREȘTERE, MITOCĂNIE, COCALARISM nu mi-a fost dat să văd de muuuultă vreme”, a scris Mihai Bendeac la acea vreme.

Citește și: Cine este „bombardierul” Remus Iosub, câștigătorul iUmor, sezonul 13. A ironizat-o și pe Dana Budeanu

Mugur Mihăescu și-a cerut scuze

„Aoleu, îmi pare rău! Nu l-am văzut, nici pe el, nici pe Tudor Chirilă! Sunt capiat cu treburile mele, cu șantierul…eram obosit și nici nu mi-am dat seama cine era la masa lângă Gabi Cotabiță. Regret, dar nu l-am recunoscut”, 

a declarat Mugur.