Bombă! Gigi Becali va petrece Crăciunul acasă, cu familia

Aflat în închisoare la Poarta Albă, Gigi Becali suportă cu greu perioada de detenţie. Iar mama lui nu a renunţat la ideea că fiul său va petrece sărbătoarea Crăciunului în familie!

RomaniaTV.net
29 nov. 2013, 10:47
Bombă! Gigi Becali va petrece Crăciunul acasă, cu familia

După ce Alexandrina Becali a depus în urmă cu trei luni către Administraţia Prezidenţială o cere de graţiere, care iniţial a fost respinsă, surse din anturajul familiei latifundiarului din Pipera au dezvăluit că până de sărbători, pe masa lui Traian Băsescu se va afla din nou o cere de graţiere din partea mamei patronului Stelei. „Mama domnului Becali este o femeie foarte credincioasă, săptămânal se duce la Biserică şi se roagă ca fiul ei să fie eliberat cît mai curând. Le-a spus membrilor familiei sale că Dumnezeu o va ajuta ca Gigi să ajungă acasă de sărbători. Echipa de avocaţi a domnului Becali lucrează intens la noua cere de graţiere a patronului Stelei, pe care o vor înainta în cel mult o săptămînă preşedintelui României, Traian Băsescu. Această variantă, la ora actuală, a mai rămas singura posibilitate legală ca Gigi Becali să mai fie eliberat înainte de executarea pedepsei”, a dezvăluit un apropiat al familiei Becali pentru FANATIK.

„A lipsit cazierul judiciar şi motivarea Instanţei”

În urmă cu trei luni, atunci cînd mama lui Gigi Becali a depus prima cere de graţiere pentru fiul său, Administraţia Prezidenţială a respins-o pe acesta, deoarece a considerat că dosarul nu este complet.Cererea nu a fost luată în calcul pentru că nu a fost depus cazierul judiciar şi motivarea instnaţei. „Dosarul domnului Becali este complet. O să fie depus atât cazierul judiciar, cît şi motivarea instanţei din cele trei dosare în care a fost condamnat ca totul să fie în regulă. Avem semnale că în cel mai scurt timp şi ultimul document va fi ataşat la dosar”, a mărturisit sursa respectivă pentru Fanatik.

La rîndul său mama lui Gigi Becali își pune bazele în președintele României. „Toată speranta este la domnul Băsescu. Eu îl văd un om bun. Dînsul şi Gigi au fost prieteni. Băiatul meu a făcut bine la multă lume. Sper să fie lăsat să vină acasă. Nepoatele mele au nevoie de tatăl lor”, s-a confesat Alexandrina Becali apropiaților.