BOMBA! Ileana Lazariuc s-a combinat cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea! Cine e Matei Stratan, cel care a sedus-o pe fosta soţie a lui Ţiriac Jr

Matei Stratan, un Don Juan al lumii bune a Capitale şi fost iubit al Mădălinei Ghenea a făcut o nouă cucerire, în persoana Ilenei Lazariuc. Relaţia lor datează de aproximativ un an, suficient cât să fie oficializată, eveniment petrecut în weekend.

24 oct. 2022, 08:47
BOMBA! Ileana Lazariuc s-a combinat cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea! Cine e Matei Stratan, cel care a sedus-o pe fosta soţie a lui Ţiriac Jr

În weekend, cei doi au fost văzuţi pentru prima oară în public. Cea care şi-a dorit ca relaţia lor să fie una discretă a fost Ileana, spun sursele cancan.ro. Se pare că aceasta nu a avut încredere în Stratan o bună perioadă datorită statutului său bine-cunoscut de crai, motiv pentru care nu a dorit să-și asume relaţia prea curând.

Cu timpul, Ileana s-a convins că poate avea încredere în Stratan, iar de aici până la oficializarea relaţiei nu a mai fost decât un pas. Sâmbătă seară, Matei Stratan și Ileana Lazariuc au fost împreună la Uanderful, în Floreasca, unde s-a adunat toată spuma Capitalei. A fost, practic, prima lor ieșire în oraș în calitate de cuplu.

Citeste si Motivul pentru care Ileana Lazariuc a decis să iasă din lumina reflectoarelor. Putea să aibă cariera Mădălinei Ghenea, dar a ales să facă asta

Ileana Lazariuc şi Matei Stratan şi-au oficializat relaţia

Cei doi s-au asezat la o masă centrală, astfel încât să fie văzuți de toată lumea. La masă s-au mai aflat Lili Sandu, prietenă de-o viață cu actrița, și soțul ei, Silviu Țolu, plus încă patru persoane, prieteni de-ai lor. Petrecerea a început în jurul orelor 22:00.

Bărbaţii aflaţi la masă au consumat șpriț, în timp ce doamnele au optat pentru multe cocktail-uri. Matei Stratan nu şi-a scăpat iubita din ochi: îi vorbea la ureche, o făcea să râdă, semn că este îndrăgostit lulea. Nimeni nu a dansat.

Nota a fost suportată de Matei Stratan: nici mai mult, nici mai puţin de 4.400 de lei. Puţin după miezul nopţii, gaşca a părăsit localul.

Citeste si Ce pensie alimentară primeşte fiica Mădălinei Ghenea de la Matei Stratan. Vedeta a dezvăluit suma

Cine este Matei Stratan: „Nu sunt acel milionar despre care se spune”

Matei Stratan provine dintr-o familie cu o situație financiară foarte bună, iar averea tatălui său, Dan Stratan, este estimată la 250 de milioane de euro. Familia Stratan deține numeroase proprietăți și un parc auto impresionant.

Chiar dacă familia sa este bogată, Matei Stratan are salariu și își câștigă singur banii. El are propria companie și face muzică pentru filme.

Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby.

Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie”, al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică. Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos. Muncesc non-sop, de trei ani și-n fiecare weekend.

Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei. Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune”, a declarat Matei Stratan, potrivit Playtech.