BOMBĂ în SHOWBIZ! Gabriel Cotabiţă se ÎNSOARĂ anul viitor

Conform declaraţiilor Genei Rusu, consultant în Feng Shui, oferite în exclusivitate pentru CanCan.ro, Gabriel Cotabiţă ar urma să se căsătorească anul viitor.

RomaniaTV.net
29 oct. 2015, 14:07
BOMBĂ în SHOWBIZ! Gabriel Cotabiţă se ÎNSOARĂ anul viitor

Anul 2015 a fost unul extrem de dur pentru Gabriel Cotabiţă, care a fost la un pas de moarte. Dar cum, în majoritatea cazurilor greutăţile vieţii te fac mai puternic, artistul nu doar că şi-a revenit spectaculos după accidentul suferit în urmă cu câteva luni, dar se pare că va acorda mai multă atenţie căminului, şi chiar se va şi căsători.

Gena Rusu, consultant în Feng Shui, a mărturisit că anul 2016 este unul plin de schimbări, care vizează relaţia de cuplu a artistului. Aşadar, aceasta susţine că vedeta ori se căsătoreşte, ori se desparte, însă cei de la CanCan.ro mizează pe prima variantă, deoarece Gabriel Cotabiţă are o relaţie stabilă de câţiva ani cu o tânără, care în aceste luni critice i-a fost alături în permanenţă.

Gabriel Cotabiţă: „Nu m-am dus către lumină”

„Gabriel Cotabiţă este născut pe 1 noiembrie 1955, adică într-o zi guvernată de Foc Yang şi Tigru şi în an de Lemn Yin şi Capră. 2015 este an de penalizare şi nu întâmplător a avut probleme de sănătate, care trebuie privite ca pe o lecţie importantă de viaţă, iar revenirea din comă ca o renaştere. […]

Este posibil ca între 58 şi 63 de ani, Gabriel Cotabiţă fie să se căsătorească, fie să se despartă de actuala iubită pentru a cunoaşte pe altcineva.

2016 vizează mai mult relaţia de cuplu, unde vor exista schimbări, transformări sau despărtire. 2016 este un an care nu va trece neobservat”, a declarat Gena Rusu pentru sursa citată.

Citeşte şi  Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre viaţa sa intimă: „Am fost înşelat şi părăsit!”