Un artist de top aruncă BOMBA în SHOWBIZ! „Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat!”

Denis Petcu, unul dintre maneliştii de top ai României, a vorbit despre cazul agresiunii asupra Danielei Crudu într-o postare pe vlogul său. Cântărețul crede că nu este prima oară când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat, ci doar că acum a fost cel mai rău.

12 feb. 2020, 06:40
Un artist de top aruncă BOMBA în SHOWBIZ! „Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat!”

Denis Petcu susţine că agresorul nu are nici o scuză și că autoritățile trebuie neapărat să ia măsuri pentru a împiedica un astfel de individ să mai lovească femei.

TULBURĂTOR! Cum a fost susprins Nelu Crudu la trei zile după ce fiica sa a fost BĂTUTĂ CRUNT de iubit FOTO

„Eu mă gândesc bine că nu a fost prima oară când omul a bătut-o. Probabil a mai bătut-o până acum, dar nu a bătut-o atât de grav ca de data asta. Băi, fetelor, dacă sunteţi bătute sau jignite de iubiții voștri, nu mai stați cu ei, plecați de acolo. Daniela Crudu, dacă nu era mai tare și el o lovea cu aceeași sălbăticie, probabil femeia asta putea să moară, să facă comoție cerebrală. Să se întâmple ceva cu ea și să moară. Drept dovadă, are nasul rupt, trebuie să se opereze, vă imaginați ce a fost asupra ei”, spune Denis Petcu.

Mircea Badea, reacţie incredibilă după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit. A spus-o în direct la TV

„Sper ca autoritățile române să-și facă datoria și să nu lase cazul ăsta așa. Iar Daniela Crudu să depună plângere împotriva lui și să urmeze toate demersurile să nu-l lase pe omul ăsta așa. Poate ei doi n-or să mai fie împreună, dar cineva va fi cu el și o să-i facă și ei ce i-a făcut Danielei și poate mult mai rău”, a mai spus Denis Petcu.

Cătălin Botezatu, reacţie-şoc după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „A fost vina ei!”. De ce o acuză pe fosta asistentă TV