BOMBĂ în showbiz. Oana Zăvoranu s-a căsătorit religios cu Ashraf

Este știrea toamnei. Oana Zăvoranu s-a căsătorit religios cu iubitul ei Ashraf. Totul s-ar fi întâmplat în mare secret în urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe 9 septembrie.

25 oct. 2017, 14:27
BOMBĂ în showbiz. Oana Zăvoranu s-a căsătorit religios cu Ashraf

„Noi, de astăzi, pentru tot restul vieţii noastre! Noi, de astăzi, uniţi şi în faţa lui Dumnezeu! Suntem binecuvântaţi! Mulţumim, Doamne, pentru că ne-ai acceptat. (…) Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc.

Citeşte şi Oana Lis pe Facebook: „Adio, Viorel, şi rămâi cu bine!!!” Cine este bărbatul cu care l-a înlocuit pe fostul primar al Capitalei

Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipii ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică care să fie atât de frumoasă”, a declarat Oana pentru spynews.ro.

„Cununia civilă a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli din Capitală, de lângă Mitropolie. S-a întâmplat pe 9 septembrie. Nași au fost Silviu Prigoană și Mihaela. Silviu Prigoană aștepta de 12 ani să o cunune pe Oana, care îi spune „nașule” de foarte multă vreme.

Oana a avut o rochie aparte, colorată, la cununia religioasă. petrecerea de nuntă nu se știe când o să aibă loc deocamdată .