BOMBĂ! Roxana Hulpe s-a măritat GRAVIDĂ!? Imaginile care o trădează pe vedetă FOTO ŞI VIDEO

Roxana Hulpe, prezentatoare de ştiri la Pro TV, s-a căsătorit, sâmbătă, 3 serptembrie, cu Bogdan Rădulescu, la o lună după ce a fost cerută în căsătorie.

04 sept. 2022, 15:29

BOMBĂ! Roxana Hulpe s-a măritat GRAVIDĂ!? Vedeta s-a iubit timp de mai mulţi ani cu celebrul bucătar Alex Petricean. Poreclit „D’Artagnan”, bărbatul a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a ieşit pe locul al treilea. Cei doi au format un cuplu din 2018, iar în 2020 ar fi trebuit să facă nunta, dar au amânat evenimentul din cauza pandemiei, iar apoi s-au despărţit.

FOTO: Incredibil! Celebra prezentatoare de la PRO TV s-a căsătorit cu șeful UNTOLD la scurt timp după ce și-a părăsit logodnicul, un bucătar-vedetă

De ceva timp, Roxana Hulpe trăieşte o poveste de dragoste cu Bogdan Rădulescu, omul de afaceri care i-a oferit inelul de logodnă chiar la festivalul UNTOLD 2022, pe care îl organizează la Cluj-Napoca. La doar o lună a venit şi nunta, în acest week-end, într-un local de lângă lacul Tarnița, judeţul Cluj.

Prezentatoarea Pro TV şi-a părăsit logodnicul pentru managerul UNTOLD. A fost cerută în căsătorie chiar la festival

Ei bine, graba cu care cei doi s-au căsătorit şi au făcut şi nunta, deşi relaţia lor este destul de recentă, ar putea fi explicată prin faptul că vedeta de la Pro TV ar fi gravidă! Imaginile de la nuntă o arată pe Roxana Hulpe cu o burtică destul de măricică, mai ales că prezentatoarea TV afişa până de curând o siluetă impecabilă, întreţinută cu sport şi dietă!