Internaţional mort la 46 de ani. A murit fulgerător în urma unui infarct

Borislav Stevanovici, fotbalist care a trecut și pe la Universitatea Craiova, a murit din cauza unui infarct la doar 46 de ani.

24 ian. 2022, 19:16
Internaţional mort la 46 de ani. A murit fulgerător în urma unui infarct

Borislav Stevanovic, fost fotbalist sârb, care a evoluat și la Universitatea Craiova, în anul 2005, a murit la vârsta de 46 de ani, după ce a suferit un infarct. Cumplita veste a fost anunțată de fostele cluburi din Serbia, ale lui Stevanovici, dar și de presa din țara vecină.

„Fostul fotbalist al clubului nostru Borislav Stevanovic a murit la vârsta de 46 de ani. A jucat pentru Radnicki din 1992 până în 1998 în 101 meciuri și a marcat 28 de goluri. Stevanovic a jucat un meci pentru naționala Iugoslaviei în 2001. Fotbal Club Radnički transmite sincere condoleanțe familiei” este anunţul clubului Radnicki Niş”, au anunțat oficialii clubului Radnicki Niş.

Novak Djokovic, veşti bune înainte de Roland Garros. A primit undă verde pentru a-şi apăra titlul. Când va putea juca din nou la Australian Open
Borislav Stevanovic a fost atacant şi a trecut pe la formațiile Radnicki Niş, Zemun, BASK şi Rad Belgrad, în ţara natală, la Merida, în Spania, la Manfredonia, în Italia, la Wolfsburg, în Germania, dar și Universitatea Craiova, conform prosport.ro.

A jucat o dată în naționala Serbiei, în anul 2001, într-un amical cu Japonia, care a prilejuit și retragerea din activitate a legendarului Dragan Stojkovici. La Craiova, vârful sârb a ajuns în sezonul 2004 – 2005, dar nu a reușit să se impună și a jucat într-un singur meci. Sezonul respectiv avea să fie unul de coșmar pentru olteni, care aveau să retrogradeze pentru prima dată în istoria clubului.

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica! Acuzații halucinante în scandalul bazei de 50 de milioane de euro: „Un escroc! Mi-o fi pus ceva în băutură ca să semnez actele!”

Borislav Stevanovic a evoluat 60 de minute într-un meci pierdut de FC Universitatea cu 2-1 contra lui FC Argeş, disputat la Rm. Vâlcea, stadionul „Ion Oblemenco” fiind suspendat atunci, conform sursei citate.

Echipa din acel meci a Universității Craiova a fost următoarea: Guso – L. Dobre, Răchită, Papură, Bordeanu – Murgan (Schumacher), Pleşan, Luţu, Bundea – Stevanovic (Buhuş), Edu Magri (Drăgan).