Botezul nepoatei preşedintelui SE AMÂNĂ. Află motivul

Botezul nepoatei preşedintelui Traian Băsescu se amână, deoarece micuţa Sofia Anais, care a venit pe lume prematur, este încă prea fragilă. Şeful statului a vorbit despre bebeluşul prezidenţial, duminică, într-o emisiune televizată.

RomaniaTV.net
29 sept. 2013, 10:56
Botezul nepoatei preşedintelui SE AMÂNĂ. Află motivul

Familia prezidenţială este nevoiă să amâne botezul nepoatei preşedintelui, prima doamnă, Maria Băsescu, afirmând că fetiţa este încă prea mică şi prea fragilă. Preşedintele spune însă că nepoţica are deja 3,3 kg şi a postat poze cu ea pe Internet, ca lumea să vadă că a crescut.

„Nu am stabilit data botezului. Depinde de cum creşte, cum se dezvoltă. Şi pe urmă se intră în post, deci nu putem face. Mai aşteptăm, ţinem cont de ce spun medicii”, a dezvăluit Maria Băsescu.

Bunicul Traian Băsescu merge în fiecare zi la Sofia Anais, care are acum 3 kg şi 300 de grame. „Am pus pe Facebook trei poze. Mă duc în fiecare zi. Acum trei zile am fost şi dormea. I-am făcut două poze cu telefonul. Când am fost alaltăieri era trează şi avea ochişorii deschişi. I-am mai făcut o poză şi le-am pus pe Facebook să vadă lumea că nu mai e la fel de mică, ca atunci când am scos-o din spital, că s-a născut prematur. Are 3,3 kg aproape”, a spus Băsescu, în emisiunea „După 20 de ani”.

El a menţionat că, după ce i se va termina mandatul de preşedinte, se va ocupa de nepoata sa, chiar dacă se va implica, în continuare, în viaţa politică.

„Voi fi un consultant, un aliat. Păi, ce să spună? Credeţi că nu o să am timp? În fiecare zi o să am timp de ea şi cred că va fi o ocupaţie extrem de importantă şi de plăcută pentru mine”, a spus Băsescu.