Brad Pitt şi George Clooney, pe scenă pentru a susţine căsătoriile între persoane de acelaşi sex

După ce au jucat împreună în seria "Ocean's Eleven", Brad Pitt şi George Clooney vor fi din nou colegi, de această dată pe scena unui teatru din Los Angeles. Cei doi joacă într-o piesă care are ca temă centrală căsătoria între persoane de acelaşi sex, interzisă în California.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 17:47
Brad Pitt şi George Clooney, pe scenă pentru a susţine căsătoriile între persoane de acelaşi sex

Brad Pitt va juca din nou alături de George Clooney, de această dată într-o piesă de teatru. Cei doi vor urca împreună pe scena teatrului Wilshire Ebell din Los Angeles, unde vor juca în piesa „8”, al cărei subiect are la bază controversatul proiect legislativ din statul California referitor la regimul căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex, „Proposition 8”.

Scrisă de Dustin Lance Black, scenaristul filmului „Milk – Preţul curajului”, piesa va avea o reprezentanţie unică, sâmbătă, 3 martie.

Din distribuţie mai fac parte şi alte staruri de calibru, printre care Martin Sheen şi Kevin Bacon.

În piesa „8”, Brad Pitt va interpreta rolul unui judecător.

Piesa este regizată de cineastul Rob Reiner, iar toate încasările vor fi donate în beneficiul asociaţiei American Foundation for Equal Rights, o organizaţie americană care militează pentru egalitatea în drepturi a tuturor persoanelor, indiferent de orientarea lor sexuală.

Nu este prima oară când Brad Pitt îşi manifestă susţinerea pentru căsătoriile gay. Deşi formează un cuplu alături de Angelina Jolie din 2005, actorul american este decis să nu se căsătorească cu mama copiilor lui până când mariajele între persoane de acelaşi sex nu vor fi legalizate. „Ne vom căsători atunci când toată lumea va putea să o facă”, a declarat Pitt pentru revista Parade.