BRD face angajări. Iată oferta de muncă

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la BRD în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
18 dec. 2018, 08:50
BRD face angajări. Iată oferta de muncă

BRD angajează pe postul de Administrator Operaţiuni Curente. 

Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe economice şi bancare generale, ştii să lucrezi la PC, ai abilităţi de comunicare şi practică bancară.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BRD angajează pe postul de recepţioner la Centrul de Pregătire Profesională BRD.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în domeniul industriei hoteliere, ştie să opereze sistemul de gestiune hotelieră Opera, ştie să lucreze la PC, e orientat către clienţi, sociabil, responsabil, adaptabil. Candidatul selectat pe acest post va lucra în ture de 24 de ore.
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BRD angajează pe postul de şef serviciu daune. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin trei ani experienţă în domeniul asigurărilor de viaţă, din care cel puţin doi ani în posturi conducere. Are, de asemenea, studii superioare, cunoştinţe solide de engleză, e adaptabil şi poate lucra independent. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în analiza datelor şi informaţiilor primite, ştie să realizeze rapoarte şi planuri de acţiune.
Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

BRD angajează pe postul de Underwriting officer. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, preferabil medicale sau tehnice, doi – trei ani experienţă de muncă, cel puţin doi ani experienţă în domeniul asigurărilor de viaţă, are cunoştinţe solide de PC şi de engleză.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

BRD angajează pe postul de administrator contracte şi clienţi. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, ştie să lucreze la PC, are cunoştinţe medii de engleză, abilităţi de comunicare şi de negociere.
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

BRD angajează, în regim part time, pe postul de contabil junior. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, ştie să lucreze în Excel, are cunoştinţe avansate de engleză, e rezistent la stres, are abilităţi de sinteză şi de analiză.
Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BRD o puteţi accesa la acest link.