Brigitte Pastramă, la un pas de divorț? Postarea care confirmă problemele din căsnicie: „Când un bărbat își lasă femeia…”

Brigitte Pastramă a pus o postare pe rețelele sociale care le-a ridicat numeroase semne de întrebare fanilor săi. Vedeta a lăsat să înțeleagă că ar avea probleme în căsnicie.

18 apr. 2024, 08:31
Brigitte Pastramă, la un pas de divorț? Postarea care confirmă problemele din căsnicie: „Când un bărbat își lasă femeia…”

Toată lumea avea impresia că îi merge mai bine ca oricând, dar în realitate Brigitte Pastramă i-a pus pe fani pe gânduri cu cea mai recentă postare.

Brigitte Pastramă a pus un mesaj pe rețelele sociale destul de acid la adresa bărbaților, lăsând să se înțeleagă că relația ei nu trece prin cele mai fericite momente. Vedeta a șters ulterior respectiva postare.

Fosta parteneră a lui Ilie Năstase are o viață de lux la Dubai, alături de fiica și soțul ei. Cu toate acestea, se pare că nu stă departe de probleme. Mesajul ei de pe internet a ridicat multe semne de întrebare. Ea a vorbit despre bărbații care nu își răsplătesc partenerele după ce depun efort și se ocupă chiar și de sarcinile care le revin lor.

Citește și Ce cheltuială ai dacă vrei să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Știrista are 5 vile luxoase în Valea Zânelor

Ulterior, internauții au pus o mulțime de întrebări, însă Brigitte nu a venit cu vreo concluzie, ci a șters postarea.

„Atunci când un bărbat își lasă femeia să facă munca de bărbat și el împarte doar binele ei cu ea, ea nu primește niciodată decât jigniri, în loc de flori. Ea își împarte binecuvântarea cu el, iar el dacă are vreodată un câștig de la familie, că ea nu e familia lui, femeia nu primește de la soț nici de ziua ei sau de Crăciun nimic. Când acea femeie are nevoie de ajutor, bărbatul îi întoarce spatele și profită de slăbiciunea ei. Se numește acel bărbat un copil al lui Dumnezeu?”, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram.

Brigitte Pastramă și Florin Pastramă au avut o relație la distanță, după ce ea a decis să se mute la Dubai. Soțul a început să o viziteze foarte des, dar era nevoit să stea și în România mult timp ca să aibă grijă de casă și de afaceri.

”Nu are de ce și nu are cum să fie în Dubai gelos. Nu ne afectează, pentru că el vine zece zile pe lună în Dubai. Suntem numai împreună atunci. Când am venit acasă, eu m-am întâlnit cu el doar seara. Noi vorbeam mai mult și eram mai apropiați când eram în Dubai. Ne întâlnim la 12, 1 noaptea. Nu mai suport nebunia, îl las pe el să se ocupe”, a declarat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Citește și Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat, din nou, așa cum se aștepta toată lumea: „Marketing! Ne-am săturat de minciunile voastre”