Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă au stabilit DATA NUNŢII. Pe lista de invitaţi sunt 350 de persoane

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cuplat la show-ul "Ferma" de la pro TV, iar acum se pregătesc de nuntă.

20 mai 2019, 05:37
Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă au stabilit DATA NUNŢII. Pe lista de invitaţi sunt 350 de persoane

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au pus nunta pe 7 iulie, dar cununia civilă se preconizează a fi chiar luna aceasta. Iar lista de invitați este una mărișoară, nu mai puțin de 350 de persoane fiind în atenția celor doi pentru a le fi aproape într-o noapte care se vrea de vis, scrie Cancan.

Brigitte Sfăt, AMENINŢATĂ de fosta iubita a lui Florin Pastramă. ŞOCANT: ce mesaj a primit prin TELEFON

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au prezentat, în prima zi a săptămânii trecute, la Primăria Voluntari, cu dosarul ce conține actele necesare programării unei cununii civile.

„Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că, alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi”, a spus Brigitte Sfăt.