Brigitte și Florin Pastramă au plecat în concediu. Ce destinație au ales: ”Nu am avut bani să investim într-o vacanță în altă parte”

Brigitte și Florin Pastramă își trăiesc viața la maxim, motiv pentru care cei doi au plecat în vacanță într-o zonă exotică. Unde și ce sume de bani a scos din buzunar cuplul celebru, află în articol.

22 dec. 2023, 19:41

Florin Pastramă și Brigitte au mers în prima vacanță din anul 2023. Bruneta s-a decis să se stabilească în Dubai pentru studiile fiicei sale, iar toți banii s-au dus către achiziționarea unei case.

Citește și Brigitte Pastramă, scandal monstru la revenirea în România: „M-au batjocorit, m-au umilit, m-au dat pe ușă afară!”

Destinația la care au visat timp de patru ani a devenit realitate, iar cei doi au mers în Maldive.

Celebrul cuplu a avut alte cheltuieli pe care le-au prioritizat, iar acum au decis că este momentul să plece într-o destinație la care mulți doar visează.

Aceștia au optat pentru Maldive și au cheltuit sume mari pentru a-și îndeplini fiecare dorință.

Vedeta a decis să se mute în Dubai pentru ca fiica ei, Sara, că să studieze la o școală prestigioasă și pentru a fi ferită de toate problemele din țară.

”Acum ne-am putut permite să mergem într-o vacanță”

Cu toate că această destinație este iubită de mulți români, Brigitte Pastramă și-a dorit un alt loc pentru o vacanță, iar acum a fost momentul ideal pentru cei doi soți.

„Nu am avut bani să investim într-o vacanță în altă parte. Oricum, Dubai este ca o vacanță. Pentru mine, și România a fost ca o vacanță pentru că este a doua oară când m-am întors și am stat doar șase zile.

Acum am zis că ne doream deja de mult timp, de patru ani vrem să mergem în Maldive, dar au fost restricții acolo și apoi nu ne-am mai permis, pentru că am strâns bani pentru casa asta ce am cumpărat-o ca să studieze Sara în Dubai. Acum este prima dată când ne-am putut permite să mergem într-o vacanță, cum s-ar spune, în altă parte”, a spus Brigitte Pastramă, potrivit Antena1.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Brigitte Pastrama (@brigitte_pastrama)

Totuși, Maldive nu este deloc o locație ieftină, iar cei care își doresc să ajungă în locul exotic și nisipul fin, trebuie să scoată din buzunare sume mari.

Așa a fost și în cazul vedetei și a soțului ei, Florin Pastramă.

Citește și Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai! Fosta soție a lui Ilie Năstase a devenit femeie de afaceri. „Sunt invitată la deschideri de magazine sau restaurante”

Prețul pentru un bilet de avion până în Maldive începe de la 500 de euro și poate ajunge până la 1.500 de euro, în funcție de sezon.

Nici cazarea nu este ieftină, prețurile sunt pe măsură. Pentru o noapte la hotelul ales de cei doi, prețul începe de la 500 de euro și poate crește chiar și până la 890, în funcție de facilitățile incluse.