Bucureştiul va avea cel mai mare club de poker din sud-estul Europei. NEW ALL-IN se deschide pe 1 august

All-In Poker Club din București se mută în casă nouă începând din 1 august. Odată cu mutarea într-un spaţiu nou, cel mai mare club de poker din București și România devine cel mai mare club de poker din sud-estul Europei.

RomaniaTV.net
31 iul. 2016, 11:25

Aproape trei ani All-In Poker Club din București a fost gazda a mii de jucători și sute de evenimente, iar acum povestea trece la un alt nivel. NEW ALL-IN va da ora exactă în pokerul din România chiar de la kilometrul zero al Bucureștiului, de la etajul patru al magazinului Cocor.

Pasionaţii de poker vor avea acces la 28 de mese de joc, distribuite pe o suprafaţă de 700 de metri pătrați. NEW ALL-IN aduce un concept cu totul nou pentru România. Design-ul interior a fost creat pentru un ambient perfect pentru jucători care vor beneficia de asemenea și de parcare pentru un confort sporit.

Daniel Negreanu, probabil cel mai cunocut jucător de poker din România, spune că această mutare este „excelentă” pentru pokerul din România: „Jucătorii români vor putea să se dezvolte. Și mai bine ar fi dacă va fi mai mult poker la televizor. Așa s-a întâmplat în America și tot mai mulți oameni au jucat și au învățat poker”.

Sorin Constantinescu, CEO Pokerfest Romania & Gaming Consulting, este de părere că NEW ALL-IN va avea un impact extraordinar de mare în zonă. „Cu siguranță că vor veni foarte mulți jucători străini, iar asta nu poate decât să bucure pe toată lumea”.

New All-In înseamnă profesionalism, premii mai mari, fidelizare, mult mai multe evenimente, mai multă acțiune, mai multe mese, mai mulți jucători, mai multă socializare, mai multe bonusuri, mai multe zâmbete.

Clubul de poker al anului 2015i-a obișnuit pe cei care i-au trecut pragul cu un ambient deosebit. Amplasat pe Bulevardul Magheru, într-un spațiu prin tradiție destinat jocurilor de noroc, All-In a reprezentat încă de la inaugurarea din septembrie 2013 varianta perfectă pentru orice jucător de poker live din Capitală, România și chiar din afara granițelor. Clubul are o orientare evidentă spre jucătorii începători sau recreaționali, oferind o varietate de turnee cu intrări accesibile și jocuri de cash la mize mici. De asemenea, programul variat include și evenimente consistente cu premii pe măsură.