Bunica fetei incendiate, mărturii cutremurătoare: „Era desfigurată, cu parul ars în cap, cu pielea toată arsă”

Bunica fetei de 17 ani incendiată de criminalul din Mehedinți este în stare de șoc. Femeia se simte vinovată pentru că a scos-o pe fată din centrul de protecție socială unde fusese internată după viol. Ea a fost convinsă chiar de criminal să o ia de acolo si astfel a avut posibilitatea sa o atace. După ce cazul a devenit public, vecinii criminalului au rupt tăcerea. Oamenii spun că recidivist îi teroriza şi ar fi încercat să mai violeze alte două fete. 

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 09:34
Bunica fetei incendiate, mărturii cutremurătoare: „Era desfigurată, cu parul ars în cap, cu pielea toată arsă”

„Nu se întâmpla poate nimic dacă nu mă duceam. Pe urma el a venit si-a pus foc, a ars-o cu benzină. Dacă aţi vedea ce am in casa. E dezastru. Când am vazut-o cât era de desfigurată, cu parul ars în cap cu pielea toată arsă. A ajuns la femeia asta pe pod si a stat pana a venit salvarea”, povesteşte bunica fetei incendiate de un recidivist.

Lisaveta Şchiopu rememorează momentul dramatic în care nepoata pe care a crescut-o de la doi ani a fost incendiată. Femeia regretă amarnic faptul că ea a fost cea care, la îndemnul nepotului său, dar și la îndemnul criminalului a mers și a luat-o pe adolescentă din centrul în care fusese internată.

Citeşte şi: Prima reacţie a criminalului care a incendiat o minoră de 17 ani în Mehedinţi. Parchetul General cere verificări

„Mă căiesc şi moartă că dacă eu nu mă duceam nu ajungea aşa. Au venit la mine şi doi poliţişti odata, a venit şi de la primarie să mă întrebe de ce am luat-o. Dacă aş fi ştiut ceva îmi făceam eu moarte singura la etatea asta decat ea. Eu eram culcată în cămăruţa aia de colo şi fata a fost colea. Când am iesit eu afară când am auzit „Mamaie, îmi dete foc”. Am ţipat pe aici pe drum. I-a dat foc si a fugit”, povesteşte bunica Larisei.

Femeia mai spune că Ion Turnagiu împreună cu tatăl adolescentei au fost împreună la spital, atunci când Larisa a fost operată de apendicită.

„S-a dus si a operat-o de apendicită. Spunea cp e fata lui, el cu ta-su au fost. Nu mi-a spus mie nimic”, a mai povestit bunica. 

Mărturia cutremurătoare a tatălui fetei incendiate de un recidivist: „Mă suna fata. Ce fac cu ăsta? Mă sună să mă duc la el”

Femeia le-a mărturisit jurnaliştilor că nu ştia că agresorul a violat-o.

Cu mărturii șocante vine și sora unei femei care îl lăsase pe criminal să aibă grijă de casă și care plecase în Italia la muncă. Femeia spune că sora ei a fost șantajată de criminal să-i trimită bani și a amenințat-o că le dă foc rudelor ei.

Ion Turnagiu este acum în arestul IPJ Mehedinți, în timp ce victima sa se zbate pe un pat de spital, în stare critică și doar o minune o poate salva.