Burgerul anticancer. Ce conţine şi care sunt beneficiile sale

Când este vorba despre un stil de viata echilibrat cu o dietă sănătoasă şi sport, burger-ul pare că nu-şi are locul, nu-i aşa? Ei bine, nu. Există un astfel de produs delicios care nu doar că nu este interzis, ci chiar recomandat.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 20:30
Burgerul anticancer. Ce conţine şi care sunt beneficiile sale

Iata reteta burger-ului minune, care te ajuta sa lupti impotriva cancerului, inflamatiilor, intareste sistemul imunitar si creste alcalinitatea din dieta. Cu alte cuvinte, acest produs este excelent pentru sanatate in general. Si, mai presus de orice este delicios.

Iata reteta dezvaluita de specialistii de la mindbodygreen.com:

Intr-un blender pune napi si broccoli gatiti (sote sau la aburi), spanac crud si usturoi. Aceste elemente ii confera alcalinitate, glucoza, fibre, antioxidanti, omega si multe alte vitamine.

Amesteca totul pana se transforma intr-o pasta. Intr-o cratita adauga ulei de masline si lasa-l la foc mic. Pe masura ce se incinge pune cateva felii de carne si lasa-le pana ajung crocante. Intre timp, pregateste toppingul pentru burger, cu condimente care lupta impotriva cancerului: avocado, rosii, ceapa, salata. Astfel vei obtine omega, licopenul, sulfidele si alcalinitatea. Prajeste cateva felii de paine integrala daca vrei. Cand carnea este gata, pune tot ce ai pregatit intre feliile de paine prajite si bucura-te de gustul nemaipomenit.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro