Bursucu a trecut printr-o transformare uluitoare. Cum a reușit prezentatorul să slăbească aproape 13 kilograme: „O să fiu mai ceva ca Victor Slav”

Bursucu a reușit să slăbească aproape 13 kilograme cu ajutorul unei intervenții speciale. Prezentatorul se simte mai bine ca niciodată.

11 iul. 2023, 16:57
Bursucu a trecut printr-o transformare uluitoare. Cum a reușit prezentatorul să slăbească aproape 13 kilograme: „O să fiu mai ceva ca Victor Slav”
Bursucu a reușit să slăbească aproape 13 kilograme

Adrian Cristea sau Bursucu, așa cum îl știe toată lumea, a mers în urmă cu o lună la spital, acolo unde medicul i-a montat un balon gastric. Acum, prezentatorul spune că rezultatele au început deja să apară, reușind să slăbească în doar câteva săptămâni aproape 13 kilograme.

„Am slăbit 12,5 kg. Nu m-am operat, mi-am pus doar un balon gastric. Nu-mi vine nimic, îmi merge foarte bine. Nu mai mănânc”, a spus Bursucu, care s-a filmat în ziua în care și-a făcut intervenția.

Citește și: Bursucu, la un pas de paralizie. Tragedia care i-a marcat viaţa: „Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…”

Procedura a avut loc la un spital provat, unde medicul i-a explicat că astfel va putea pierde între 10% și 20% din greutate.

Uluiți de schimbarea prezentatorului, fanii l-au felicitat pe acesta, transmițându-i felicitări pentru reușita sa.

„Nuuuuu, Bursucule! Ești super mișto și cu kilogramele astea în plus. Poate astea te fac cel mai frumos și simpatic prezentator. Te iubesc de mor! Multă sănătate! P.S. Să nu slăbești prea mult!”/ „Multă sănătate îți doresc din suflet și mult succes la topit kilograme! ??? Felicitări!”/ „Succes. A fost greu? Ai dat jos? Aș încerca și eu, dar mi-e frică”, sunt o parte dintre comentariile primite de Bursucu.

Citește și: Bursucu’, salariu imens pentru a rămâne la Kanal D. Ce televiziune l-a ofertat pe colegul lui Teo Trandafir

„Nu trebuie să-ți fie frică… totul este foarte ușor!”, a răspuns vedeta.

„Nu mă abțin de la nimic. Există un plan nutrițional pe care-l ai, prima săptămână – doar lichide, după ușor pasat, a treia săptămână îți pisezi cu furculița, din a patra săptămână ești normal. Doar că mănânci cantități mai mici. 

Am trecut deja, de la cât aveam, la un număr mai mic. Și sunt aproape de al doilea număr mai jos. Când o să mă întorc o să fiu mai ceva ca Victor Slav”, a declarat Bursuc, pentru cancan.ro.