Ca-n filme: maşina preşedintelui PDL Orşova, incendiată cu un cocktail Molotov

Maşina preeşedintelui PDL Orşova, Adrian Cican, a fost incendiată, în noaptea de luni spre marţi, cu un cocktail Molotov, informează Mediafax, citată de Click. Maşina se afla în faţa casei lui Cican, care susţine că a fost vorba despre „o răzbunare politică”.

RomaniaTV.net
04 feb. 2014, 10:02
Ca-n filme: maşina preşedintelui PDL Orşova, incendiată cu un cocktail Molotov

Adrian Cican spune că marţi dimineaţă, în jurul orei 02.30, atât el, cât şi soţia sa au auzit un zgmot puternic, apoi au văzut fum ieşind din autoturismul lor de teren parcat în faţa locuinţei. Cican spune că maşina sa a fost incendiată cu un cocktail molotov aruncat prin lunetă, care a fost spartă.

„La 2.30 am auzit o maşină staţionând în faţa casei, cu motorul pornit. Noi nu dormeam, nici eu, nici soţia, nici copilul şi la un moment dat am auzit o bubuitură. Am sărit ca ars la geam şi am văzut foc şi fum în portbagajul maşinii. În momentul acela am văzut că a intrat în maşină, nu i-am văzut faţa, am văzut că era o maşină model 1994, BMW sau Ford Mondeo, fără numere pe spate. Soţia a sărit pe geam, am deschis maşina şi am aruncat cocktail-ul molotov în zăpadă”, a declarat liderul PDL Orşova, citat de Mediafax.
El spune că la scurt timp persoana care i-a incendiat maşina a fugit, iar ei au sunat la 112.

Pompierii au stins incendiul, care s-a soldat cu pagube materiale importante, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine a fost cel care a incendiat maşina.

Adrian Cican susţine că în ultima perioadă a primit mai multe telefoane de ameninţare.

„Totul pleacă de la politică, clar, indiscutabil şi presiunile care au fost în ultima perioadă. Nu că vreau eu să dirijez în sensul acesta, dar în Orşova nu s-a întâmplat aşa ceva până acum, iar în urma ameninţărilor voalate, unele chiar telefonice, se întâmplă”, a spus Adrian Cican, care este preşedintele PDL Orşova şi prim-vicepreşedinte al PDL Mehedinţi.


loading...