Ca-n filmele HORROR: Un poliţist german a UCIS şi CIOPÂRŢIT un bărbat pe care l-a cunoscut pe site de CANIBALI

Un poliţist german în vârstă de 55 de ani este suspectat că a ucis şi tăiat în bucăţi un bărbat întâlnit pe un site de Internet consacrat canibalismului, aparent la cererea acestuia din urmă, conform unor surse judiciare.

RomaniaTV.net
30 nov. 2013, 09:02
Ca-n filmele HORROR: Un poliţist german a UCIS şi CIOPÂRŢIT un bărbat pe care l-a cunoscut pe site de CANIBALI

Suspectul a fost arestat miercuri şi este în prezent în arest provizoriu, însă anchetatorii au subliniat că niciun element concret nu indică un act de canibalism, contrar unor informaţii din presă.

Faptele s-au petrecut la 4 noiembrie, când directorul unei societăţi de administrare a activelor din Hanovra (nord) a mers la Dresda (sud-est) pentru a se întâlni cu un poliţist, Detlev G. pe care îl cunoscuse pe un site de Internet consacrat canibalismului, a povestit directorul poliţiei din Dresda, Dieter Kroll în cadrul unei conferinţe de presă televizate.

După primele elemente ale anchetei, victima îşi exprimase de mai mulţi ani fantezia de a fi ucis şi mâncat de un bărbat. Această fantezie a fost evocată în cadrul schimburilor intense între cei doi bărbaţi, pe chat, însă şi pe mail, SMS sau în timpul conversaţiilor telefonice, a precizat Maik Mainda, un alt anchetator, în cadrul unei conferinţe de presă, informează Mediafax.

Poliţistul, care lucra ca expert pentru secţiunea ştiinţifică a poliţiei judiciare locale, şi-a aşteptat viitoarea victimă la gară şi l-a înjunghiat cu un cuţit, la scurt timp după ce au ajuns la domiciliul său. Apoi i-a tăiat corpul şi a dezosat unele bucăţi, pe care le-a îngropat în grădina sa.

Citeşte şi CRIMĂ MACABRĂ în Italia: Un bărbat şi-a tăiat mama cu un fierăstrău şi a gătit-o la grătar

Dispariţia victimei a fost semnalată poliţiei de abia după o săptămână de către colegii de muncă. În urma chestionării anturajului său şi studiindu-i activităţile online, precum şi apelurile de pe telefon, anchetatorii l-au identificat pe suspect, arestat miercuri la locul de muncă. Poliţistul a recunoscut faptele şi a explicat că totul s-a întâmplat în decursul câtorva ore de la sosirea victimei. El a indicat şi locurile din grădina sa unde îngropase bucăţile de cadavru.

Omor solicitat

Parchetul din Dresda a deschis o anchetă pentru „asasinat”, însă procurorul general al oraşului, Andrea Feron, nu a exclus că faptele ar putea fi recalificate drept „omor solicitat” de către victimă. Această calificare, foarte dificil de demonstrat, i-ar aduce doar o pedeapsă de cinci ani acuzatului, faţă de închisoarea pe viaţă pentru asasinat.

Acuzatul care locuieşte într-un parteneriat civil cu un bărbat, a dezminţit orice motivaţie cu caracter sexual în această crimă, asigurând că a acţionat doar pentru a îndeplini fantezia victimei sale, a continuat magistratul.

Deşi nu este vorba cu adevărat de un caz de canibalism, această crimă prezintă unele similitudini cu acea a „canibalului de Rotenburg” care a şocat Germania în 2001, şi care a inspirat piesa „Mein Teil” a trupei germane de rock Rammstein.

Citeşte şi CANIBALUL din Nouilhan: A FIERT LIMBA şi INIMA unui nonagenar şi le-a preparat cu FASOLE

Armin Meiwes, un informatician în vârstă de 41 ani, l-a ucis pe Bernd Jurgen Brandes, în vârstă de 43 de ani, un informatician întâlnit pe Internet. Cei doi au mâncat penisul victimei, care fusese de acord, înainte ca Armin să îl înjunghie pe Jurgen în gât, totul fiind filmat de o cameră pentru aproximativ 9 ore. Acesta a tăiat apoi corpul în bucăţi şi a pus unele dintre ele în congelator pentru a le consuma ulterior, mai scrie Mediafax.

Meiwes a fost în final arestat de poliţie în timp ce încerca să recruteze o a două victimă, tot pe Internet. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 2006.