Cabral Ibaka a dezvăluit ce îl enervează cel mai tare la fanii săi: „Eu așa am fost crescut, nu deranjezi omul”

Cabral a recunoscut că nu îi place să fie deranjat de fani în anumite situații, mai ales atunci când ia masa sau e alături de copii.

20 mart. 2024, 20:06
Cabral Ibaka a dezvăluit ce îl enervează cel mai tare la fanii săi: „Eu așa am fost crescut, nu deranjezi omul”
Cabral Ibaka, despre ce îl enervează la fanii săi

Cabral Ibaka se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de la noi. De-a lungul timpului a reușit să-și construiască o carieră de succes și a bifat reușită după reușită. Datorită carismei și sincerității sale, vedeta a adunat un număr impresionant de fani.

Când vine vorba de viața personală, Cabral trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Andreea Ibaka, alături de care are doi copii, Tiago și Namiko. Prezentatorul TV mai are încă o fiică dintr-o relație anterioară.

Citește și: Vila de vis în care Cabral și Andreea Ibacka își cresc copiii. Vedetele se bucură de un adevărat colț de Rai

Recent, acesta a dezvăluit că preferă să se dedice în totalitate activităților pe care le desfășoară cu copiii săi și implicit, să nu fie deranjat de cei din jur atunci când este cu cei mici.

Soțul Andreei Ibaka a dezvăluit că nu îi refuză aproape niciodată pe cei care îl apreciază, dar există două excepții când nu îi place să fie deranjat sub nicio formă. Mai exact, atunci când ia masă sau când este pe stradă cu copiii săi.

Citește și: Cabral, greu încercat de viață. Nu a avut o copilărie ușoară: „Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier”

În astfel de momente se scuză și le explică oamenilor că vrea să stea cu copiii, mai ales că nu vrea sub nicio formă să îi scape din ochi și să se întâmple o tragedie.

„Cât timp oamenii te opresc cu plăcere și au vorbe frumoase să îți spună, chiar dacă faci altceva, zici: “Fac și cu tine o poză!”. Cât timp nu sunt cu copiii și nu mănânc, nu am nicio problemă de a face ce îmi propune omul pe stradă! Nu am nicio problemă! Îmi cer scuze dacă sunt cu copilul și nu mă pot dedica altor activități!

Dacă ești cu copilul, el pleacă, îl calcă mașina că ai de făcut o poză! Aș prefera să nu se întâmple așa! Atunci, când sunt cu copiii, sunt cu copiii, punct.

Când sunt la masă, sunt la masă, punct! În rest, nu contează ce fac, cum fac, hai să facem poze, filmări, dedicații, ce vreți voi! 

Eu așa am fost crescut, nu deranjezi omul de la masă! Dacă mâncăm, mâncăm! Mâncăm, ne liniștim, după facem ce vreți voi!”, a mărturisit Cabral Ibacka pentru Ego.ro.