Cadavru cu o pungă de plastic pe cap descoperit în Bucureşti. Este vorba de un student de 21 de ani de la ASE

Descoperire macabră în Bucureşti joi dimineaţă, autorităţile sunt în alertă. Polițiștii au deschis o anchetă de moarte suspectă și continuă cercetările în acest caz, anunţă România TV.

RomaniaTV.net
31 oct. 2019, 07:58
Cadavru cu o pungă de plastic pe cap descoperit în Bucureşti. Este vorba de un student de 21 de ani de la ASE

UPDATE: Cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap, găsit în Sectorul 6; poliţiştii au stabilit că este un student de 21 de ani, iar primele indicii duc la ipoteza că s-ar fi sinucis, posibil prin ingerarea unei substanţe sau a unui medicament.

Cadavrul, lângă care se afla o servietă, a fost găsit la ora 9.11 minute de către un bărbat care îşi plimba câinele.

Descoperire de groază în cartierul Drumul Taberei din Capitală. Un bărbat a fost găsit mort, lângă un bloc, cu o pungă pe cap. Criminaliștii au ajuns de urgență la fața locului.

„La data de 31 octombrie a.c., Secţia 25 Poliţie a fost sesizata prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, se află cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap. La faţa locului au sosit de îndată echipaje de poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul”, a transmis, joi dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au intervenit la peste 2.400 de evenimente la care au fost solicitați, pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică. Persoanele care au încălcat normele sociale au fost sancționate contravențional, fiind aplicate astfel peste 6.700 de amenzi.

Poliţiştii au acționat, la data de 30 octombrie a.c., la nivel național, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru depistarea faptelor antisociale.

Astfel, au fost organizate peste 4.400 de patrule de ordine și siguranță publică și 240 de acțiuni punctuale. De asemenea, s-a intervenit la 2.399 de evenimente, aproape 2.000 fiind sesizate prin 112.

În urma activităților desfășurate,123 de persoane au fost surprinse în flagrant delict și 24 de persoane urmărite național sau internațional au fost depistate.

În total, au fost constatate 817 infracţiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 56 măsuri preventive.

Polițiștii au constatat și săvârșirea a 6.781 de contravenții, aplicând sancţiuni în valoare de peste 2.400.000 de lei.

În cadrul activităţilor desfășurate pentru siguranța în trafic, au fost constatate 87 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, fiind reținute 436 de permise de conducere și retrase 183 de certificate de înmatriculare.