Cadavrul unei femei dezbrăcate, descoperit într-un lan de porumb

Cadavrul unei femei dezbrăcate a fost descoperit de soţul acesteia într-un lan de porumb din satul hunedorean Căstău, în apropierea localităţii unde, în urmă cu o săptămână, un deţinut aflat la cules de afine a evadat, acesta nefiind găsit până în prezent.

RomaniaTV.net
20 aug. 2013, 15:20
Cadavrul unei femei dezbrăcate, descoperit într-un lan de porumb

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Hunedoara, Mirela Negruţiu, cadavrul unei femei în vârstă de 57 de ani a fost descoperit, luni seară, într-un lan de porumb.

„Soţul victimei a anunţat faptul că a găsit-o pe aceasta decedată, la marginea unui lan cu porumb care aparţine familiei, în localitatea Căstău, comuna Beriu. A fost realizată cercetarea locului faptei, fiind ridicate probe care interesează cauza, au fost audiate mai multe persoane şi s-a dispus efectuarea unei constatări medico-legale. Victima a fost găsită înjunghiată în gât şi dezbrăcată. În cauză s-a constituit un cerc de suspecţi şi urmează a se primi rezultatele autopsiei pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a declarat procurorul Negruţiu.

Cadavrul femeii a fost descoperit la mică distanţă de locul unde lunea trecută a evadat un deţinut de la Penitenciarul Bârcea aflat la cules de afine, care nu a fost încă găsit.

Deţinutul, care este recidivist, se numeşte Sandu Ioan Stan, are 21 de ani şi este din comuna Lăpugiu de Jos, judeţul Hunedoara. El ispăşea o pedeapsă cu închisoarea de patru ani şi nouă luni în regim semideschis, pentru furt calificat.

Tânărul are 1,62 metri înălţime, ochi căprui, păr negru, constituţie atletică, iar la momentul dispariţiei purta un tricou crem, blue-jeans şi bluză de trening.