Caddy de la BUG Mafia a suferit un infact. Anunţul trupei privind starea artistului

Dragoș Neagu (47 de ani), pe numele de scenă Cadillac, Daddy Caddy sau Caddy, unul dintre membrii B.U.G. Mafia, a suferit un infarct și este internat în spital, a transmis trupa, într-o postare pe pagina oficială de Facebook

26 oct. 2023, 06:00
Caddy de la BUG Mafia a suferit un infact. Anunţul trupei privind starea artistului

Caddillac de la B.U.G. Mafia, celebra trupă de hip-hop din România fondată în anul 1993, a suferit un infarct minor, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a trupei. Actualii componenţi sunt Tata Vlad, Caddy şi Uzzi.

La sfârşitul anului 1993, pe vremea când albumele de hip hop circulau doar în cercuri restrânse, iar cd-urile erau obiecte rare şi preţioase, Dragoş Vlad-Neagu şi  Vlad Irimia s-au întâlnit şi au pus bazele trupei Black Underground.

Oana Zăvoranu a ajuns la sapă de lemn! Gestul extrem la care a recurs vedeta pentru a mai face rost de bani: „Da mă, jale mare”
Dragoş şi Vlad, cu numele de scenă Klax 187 şi respectiv Doom (astăzi Caddy şi Tata Vlad), reuşesc să îşi înregistreze prima piesă, în limba engleză, cu ajutorul lui Adi Niculescu, realizatorul emisiuni „Yo!Rap Is Moving!” de la radio Uniplus.

Caddy si Tataee sunt cei care au infiintat truba Black Underground in 1994. Erau cunoscuti sub numele de Klax 187 si Doom. Initial, trupa avea 4 membri, dar ceilalti doi au parasit-o dupa cateva luni. In tot acest timp, baietii au scos piese in engleza cu ajutorul lui Romeo Vanica.

Potrivit anunţului postat pe pagina trupei de Facebook, artistul a suferit un infarct minor, dar acum se simte bine. Va rămâne în spital pentru investigaţii suplimentare.

Sportul românesc intră în doliu! Un important sportiv din Generația de Aur s-a stins din viața la doar 69 de ani
Concertul programat pentru sâmbătă, la BT Arena din Cluj, va fi în format restrâns: Uzzi şi Tata Vlad. „Îi anunțăm astfel pe fanii BUG Mafia ce for fi prezenți la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj, că, având în vedere situația lui Caddilac, sâmbătă vom fi în fața voastră în formula restrânsă, Uzzi și Tata Vlad. Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, este mesajul publicat de cei de la BUG Mafia.