Cadoul de Crăciun al lui Petrică Miţu Stoian pentru români. Melodiile de suflet, lăsate moştenire pentru sărbători

Chiar şi după moartea sa, Petrică Mîţu Stoian aduce voia bună în casele românilor de sărbători. Regretatul cântăreţ de muzică populară a lăsat moştenire întregii ţări un dar nepreţuit.

24 dec. 2021, 20:08
Cadoul de Crăciun al lui Petrică Miţu Stoian pentru români. Melodiile de suflet, lăsate moştenire pentru sărbători

Cadoul de Crăciun al lui Petrică Miţu Stoian s-a dovedit a fi cu adevărat o surpriză pentru cei care l-au îndrăgit pe artist. Cu doar două zile înainte de Naşterea Domnului, pe canalul de Youtube al regretatului cântăreţ a fost publicat un nou clip.

Cei care administrează pagina după moartea lui Petrică Mîţu Stoian au decis să realizeze o selecţie a celor mai ascultate melodii din cariera îndrăgitului cântăreţ.

Citeşte şi: Detalii neştiute despre prietenia dintre Constantin Enceanu şi Petrică Mîţu Stoian: ”Eu cu sora mea nu am fost la fel de apropiat cum am fost cu el”

Sunt aproape 30 de minute de muzică populară, cântece cu care Petrică Mîţu Stoian aducea bucuria în sufletul celor care dansau şi petreceau de zor, ascultând muzica sa.

Citeşte şi: Ascultă aici Top 10 colinde pe care nu le ştiai, sunt absolut dumnezeieşti! Corul Patriarhiei îţi va face pielea de găină! O să uiţi total de Hruşcă şi Fuego! Să aveţi un Crăciun Fericit!

Gestul inedit a fost apreciat de mii de oameni care au transmis că regretă moartea artistului pe care l-au adorat.

„De necrezut…Maestre, nici acum nu îmi vine să cred. Odihnă veșnică maestre și vei rămâne în amintirea celor care te-au iubit.

Dumnezeu să te odihnească în pace artistul nostru drag!

Îți mulțumim pentru căldura vocii tale și minunatele tale cântece!

Ce cântece frumoase avea de joc și voie bună. Mare păcat de acest frumos om!

Doamne, nu mă satur sa te ascult !! Dumnezeu să te ierte !! Nu-mi vine să cred că nu mai eşti printre noi!!”, sunt doar câteva dintre comentariile miilor de admiratori care au ascultat selecţia melodiilor lui Petrică Mîţu Stoian.

Citeşte şi: Fiul de suflet a lui Petrică Mîțu Stoian vrea să îl facă mândru pe artist și după moarte! Alin a fost premiat

Cunoscutul cântăreţ de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie. Artistul se afla în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa, s-a stins din viață, la vârsta de 61 de ani.

Petrică Mîțu Stoian se afla în tratament post-Covid la o clinică privată din Caraş-Severin. Într-o dimineață, el a început să se simtă foarte rău, fiind preluat de o ambulanță şi transportat de urgenţă la spitalul din Reșița, acolo unde medicii au reuşit să îl stabilizeze. El avea o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică.

Când a ajuns la spitalul din Reșița, Petrică Mîțu Stoian se afla într-un șoc septic, ceea ce înseamnă că organele îi erau foarte afectate și cedau rând pe rând. Artistul a fost intubat pentru că nu a suportat mască de oxigen şi a decedat pe secția de ATI la Reșița.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Isverna, zona Plaiul Cloșanilor, județul Mehedinți. A debutat la cunoscuta emisiune „Tezaur Folcloric”, difuzată la TVR, fiind descoperit de realizatoarea Mărioara Murărescu. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Tg. Jiu.

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian au fost filmate pentru Revelionul de la TVR 2. Cum s-a comportat artistul cu doar trei zile înainte să moară!