Cadouri de Valentine’s Day pentru orice nivel de relaţie

Cel mai greu lucru legat de Valentine’s Day este sa îi cumperi cadoul potrivit partenerului tău. Până la urmă, dacă abia aţi început să ieşiţi, cel mai probabil nu planifici să îi faci cadou diamante.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 13:24
Cadouri de Valentine’s Day pentru orice nivel de relaţie

De asemenea, daca sunteti casatoriti de cativa ani, o lumanare nu este suficienta pentru a-l multumi. Asadar, ca sa iti fie “treaba” mult mai usoara anul acesta, venim in ajutorul tau cu niste sugestii de cadouri potrivite pentru orice nivel al relatiei.

Daca abia ati inceput sa iesiti, trebuie sa te asiguri ca ai creat o atmosfera confortabila pentru partenerul tau. Cumpara un set de pahare de cristal pentru bautura pe care vreti sa o savurati si personalizeaza-le, sa isi aduca aminte mereu cum a fost primul Valentine’s Day petrecut impreuna.

Valentine’s Day: Machiaje senzuale inspirate de pe catwalk

Parfumul este cadoul ideal pentru orice stadiu al relatie. Ti-ai dat seama cum miroase, ai vazut ce parfumuri are pe acasa, iar daca nu ai descoperit inca, poti sa il intrebi cand va sarutati: „Cu ce parfum te-ai dat astazi, ma inebuneste mirosul tau!”.

Daca v-ati logodit deja, ochelarii de soare sau castile sunt cele mai potrivite. Toti barbatii iubesc ochelarii de soare si castile pe care le folosesc cand se joaca, cand merg pe strada sau cand vorbescu cu persoana iubita pe Skype de la birou.

Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti perechea de Valentine’s Day, în funcţie de zodia ta

Daca v-ati casatorit de curand, poti sa ii cumperi un ceas. Si ce daca mai are 5 acasa, cu siguranta poate sa il asorteze pe cel nou la o tinuta din garderoba lui. Acest cadou poate sa-l foloseasca la munca, la o cina cu tine sau chiar la evenimente deosebite.

Citeste mai mult pe feminis.ro.