Cadrele medicale, despre starea lui Cotabiţă: Medicii nu mai pot face nimic, doar Dumnezeu îl mai poate salva

Publicat: Luni, 11 Mai 2015 11:28 // Actualizat: Luni, 11 Mai 2015 12:09 // Sursa: romaniatv.net

"Medicii nu mai pot face nimic, doar Dumnezeu îl mai poate salva pe Cotabiţă". Asta susţine o angajată a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde este internat cântăreţul. Ea spune că artistul a ajuns în această stare deosebit de gravă pentru că s-a încercat resuscitarea sa cu prea mare întârziere. Jurnaliştii România TV au realizat un material filmat cu camera ascunsă.

Întrebată de jurnalistul România TV dacă Gabriel Cotabiţă se va face bine, asistenta medicală a răspuns: "Eu m-aş mira. Cred că numai mâna lui Dumnezeu mai poate face ceva. Medicii nu mai pot să facă nimic. Dacă a făcut embolie, nu mai scapă".

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, în comă de trei zile. Vezi ce decizie au luat medicii în urmă cu puţin timp

Angajata spitalului spune că Gabriel Cotabiţă era singur în sala de fitness şi nimeni nu l-a văzut când a suferit accidentul vascular cerebral. Mai mult, doctorii au ajuns la el după mai multe minute şi nimeni nu ştie când acesta a căzut.

"N-a fost nimeni. N-a fost nimeni, domnule. Nimeni n-a fost. Nu numai că sunt obligaţi să aibă medic, sunt obligaţi să aibă şi terapeuţi. Kinetoterapeuţi. Resuscitarea se face în primele minute. Dacă au trecut opt minute...excepţii. Nimeni nu ştie când a căzut, pentru că era singur în sală. Fiind singur în sală, nu l-a văzut nimeni că a căzut, a stat foarte mult...deci asta este problema...şi dacă s-a complicat şi cu plămânii...embolia...nu scapă nimeni", a spus asistenta medicală.

Citeşte şi Prof. dr. Constantin Popa, despre STAREA CRITICĂ a lui Gabriel Cotabiţă: Are puţine şanse să-şi mai revină

Cântăreţul a suferit un stop cardiorespirator în timp ce se antrena la o sală din centrul Capitalei. Colegii de sala au chemat imediat ambulanta. Acum, este ţinut în viaţă doar de aparate.

Citeşte şi Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul lui GABRIEL COTABIŢĂ. "Nu e infarct, nici embolie!"

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 mai 08:30
Răspunde | Votează email 0 email
Batman
SA VINA VINA SUPERMAN CU VAN DAMME ,JAKIE CHAN SI UN SOBROD DE PREOTI ...SA-L SALVEZE DIN MOARTE CLINICA PE MUZICIAN ...ALELLLUUUIA ,ALELUUUUIIIAAAAA .
12 mai 11:08
Răspunde | Votează email 0 email
ioana
Dumnezeu sa-l ajute sa-si revina si sa ne bucure din nou cu vocea lui minunata.In ziua de azi sunt putine voci ca a lui si a celor din "vechea garda".Daca medicii nu pot face nimic, rugaciunile familiei,prietenilor si fanilor vor ajunge acolo unde trebuie pentru ca sunt pornite din inima.Dumnezeu sa te ajute,si"....nu pleca"
12 mai 10:14
Răspunde | Votează email 0 email
IULIAN
Oamenii cu o viziune optimista tind sa fie cei care isi modifica in mod activ viitorul, construindu-l si creându-l. Asta scrie celebrul Brian Tracy in cartea ,,Succesul in viata,,. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
11 mai 22:23
Răspunde | Votează email 0 email
IONELA
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
11 mai 16:39
Răspunde | Votează email 0 email
angela
Nu te vei putea bucura niciodată de o bogăţie materială consistentă dacă îţi vei trăi în permanenţă viaţa ca şi cum ai privi prin oglinda retrovizoare a maşinii tale. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H