Caisele reduc riscul de cancer

Caisele sunt o sursă excelentă de vitamine, minerale, antioxindanți, ceea ce le face perfecte pentru o dietă de prevenire a multor afecțiuni, inclusiv a temutului cancer.

RomaniaTV.net
29 iul. 2016, 07:51
Caisele reduc riscul de cancer

1. Întăresc sistemul imunitar

Specialiștii susțin cu tărie că un consum regulat de caise este extrem de benefic pentru sănătatea ochilor. În plus, caisele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, recunoscuți pentru faptul că elimină toxinele din organism.

2. Mențin inima sănătoasă

Conținutul ridicat de fibre din aceste fructe ajută la reducerea colesterolului „rău” din organism. Consecințele acestui proces sunt scăderea riscului apariției de boli cardiovasculare. 4-5 caise pe zi îți asigură sănătatea inimii.

Citeşte şi  Vaccinul universal contra cancerului, la un pas de realitate

3. Previn anemia

Caisele sunt o sursă excelentă de fier numit non-hem. Partea bună a acestui tip de fier este că nu este ușor de absorbit de către organism. În consecință, el rămâne pentru o perioadă mai lungă de timp în organism și astfel se previne anemia.

4. Scad riscul apariției de cancer

Datorită faptului că aceste fructe sunt bogate în antioxidanți, ele scad drastic riscul apariției mai multor tipuri de cancer: de plămâni, esofag sau laringe.

5. Te ajută să slăbești

Caisele au un număr mic de calorii. Dacă îți dorești să scapi de kilogramele în plus, include-le în dieta zilnică. În plus, spuneam despre aceste fructe că au în compoziție numeroase fibre. Acestea sunt benefice în curele de slăbire, pentru că mențin senzația de sațietate.

Află ce fructe de sezon sunt surse importante de antioxidanți AICI