Călători blocați în autobuz, în timp ce șoferul a plecat liniștit la cumpărături. „Asta e bătaie de joc. Nu am pățit așa niciodată”

Scene de noaptea minții în Suceava! Mai mulți călători s-au trezit blocați în autobuz, după ce șoferul a plecat la cumpărături și i-a lăsat să aștepte.

11 ian. 2023, 15:18
Călători blocați în autobuz, în timp ce șoferul a plecat liniștit la cumpărături. „Asta e bătaie de joc. Nu am pățit așa niciodată”

Șoferul autobuzului a plecat să-și cumpere de mâncare de la magazin și a uitat de călătorii cărora nu le-a deschis ușile. Incidentul s-a întâmplat, marți, în Suceava, la orele prânzului.

Unul dintre călători a explicat că au fost blocați în autobuz timp de aproximativ zece minute, în timp în care au bătut în geam sperând să-i audă cineva, au sunat după ajutor, însă nu au găsit nicio rezolvare. În cele din urmă, șoferul s-a întors liniștit și i-a lăsat să coboare.

Citește și Șoferița care a ucis două fete în zona Andronache din Capitală, condamnată la 4 ani și 6 luni cu executare

“Ne-a lăsat aproximativ 10 minute în autobuz. Am ajuns în stație la 15.33 și la 15.42 a revenit și a deschis ușile. Nu am pățit așa ceva niciodată… Am bătut în geam, să ne audă cineva, să îl anunțe că suntem acolo, dar nimic. Am sunat pe numerele de telefon de la TPL, nu a răspuns nimeni. Mai era o femeie care se grăbea să ia copilul de la grădiniță… Asta e bătaie de joc. Așa cum bătaie de joc este și cum au schimbat traseele microbuzelor, de ajung doar până la Orizont”, a povestit Andrei, un tânăr călător care a și filmat incidentul.

Citește și Copaci prăbușiți pe Șoseaua de Centură și în București. Două femei și un copil au fost loviți de arbori. Mai multe mașini avariate