Călin Donca, mesaj emoţionant din închisoare pentru soţia sa. „Acum poate spuneţi că am luat-o pe interes”

Călin Donca a transmis un mesaj emoționant din închisoare către soția sa, Orianda Donca. Condamnat la arest preventiv cu două luni în urmă într-un dosar complex, omul de afaceri a dorit să-și exprime recunoștința față de partenera sa de viață.

16 nov. 2023, 08:18
Călin Donca, mesaj emoţionant din închisoare pentru soţia sa. „Acum poate spuneţi că am luat-o pe interes”
Călin Donca, mesaj emoţionant din închisoare pentru soţia sa. "Acum poate spuneţi că am luat-o pe interes"

Călin Donca, mesaj emoţionant din închisoare pentru soţia sa. Afaceristul a publicat recent un clip video pe pagina sa de Instagram, în care vorbește deschis despre soția sa, Orianda Donca. În ciuda dificultăților prin care trece, acesta a subliniat importanța sprijinului și susținerii oferite de soția sa.

Citeşte şi: Boala de care suferă Cristi Borcea: „S-a agravat în închisoare. Iau în jur de 30 de pastile pe zi”

În mesajul său, Călin Donca a mărturisit că, în eventualitatea unui eșec financiar, intenționează să-și ia soția de mână și să își continue viața prin vânzarea unor produse sau servicii. El a adăugat că amândoi sunt buni vânzători și că Orianda Donca a fost cel mai bun vânzător din compania sa înainte de căsătorie.

„Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva. Nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea chiar dacă arată mai bine decât mine a fost cel mai bun vânzător din compania mea înainte să ne căsătorim. Acum poate spuneți că am luat-o pe interes. Însă am zis că lângă mine trebuie să fie un om pe care să mă bazez. Iar eu soția mi-am întâlnit la un smeninar de genul acesta, nu în club. Că unii în club le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care s-a dezvoltat și am considerat că poate să-mi fie sprijin”, a transmis Călin Donca.

Citeşte şi: Cum a fost fotografiată Elena Băsescu pe străzile Capitalei. A încercat să se ascundă, însă nu a reușit! Cele mai recente imagini cu fiica cea mică a fostului președinte

Călin Donca se află în detenție din luna octombrie, fiind acuzat de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipularea pieței de capital. În paralel, soția sa, Orianda Donca, a fost lăsată în libertate pentru a avea grijă de cei cinci copii ai cuplului. Tribunalul Brașov a decis recent prelungirea măsurii arestului preventiv pentru Călin Donca cu încă 30 de zile, la solicitarea procurorilor: „Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpații Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza dispoziţiilor art 234 şi urm Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpaților : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana, pe o perioadă de 30 de zile pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi respectiv, începând cu data de 19.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv. Respinge cererile inculpatilor Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana de înlocuire a măsurii arestării preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Calin Donca (@calindonca)