Cum a fost fotografiată Elena Băsescu pe străzile Capitalei. A încercat să se ascundă, însă nu a reușit! Cele mai recente imagini cu fiica cea mică a fostului președinte

Cum a fost fotografiată Elena Băsescu pe străzile Capitalei. Fiica fostului președinte este destul de discretă cu viața sa, mai ales cu cea personală. Însă, chiar dacă nu vrea să se expună prea mult public, nu poate scăpa de blițurile paparazzilor.

15 nov. 2023, 17:19
Cum a fost fotografiată Elena Băsescu pe străzile Capitalei. A încercat să se ascundă, însă nu a reușit! Cele mai recente imagini cu fiica cea mică a fostului președinte
Cum a fost fotografiată Elena Băsescu pe străzile Capitalei

Cum a fost fotografiată Elena Băsescu pe străzile Capitalei. Bruneta a încercat să se facă nevăzută din cauza unui disconfort estetic, însă nu prea a reușit. Chiar dacă s-a camuflat sub o pereche de ochelari de soare imenși, care îi acopereau aproape toată fața, nu a scăpat de paparazzi.

Citește și: FOTO: Elena Băsescu, de nerecunoscut. Cum arată fără filtre de Instagram și TikTok. Ce job și-a găsit fiica fostului președinte

Cum a fost fotografiată Elena Băsescu pe străzile Capitalei

Îmbrăcată într-un trening de culoare vișinie, cu părul strâns în coadă, Elena Băsescu s-a asigurat că nimeni nu-i poate vedea problema de ten. La volanul unui BMW X6, fiica fostului președinte nu a mai ținut cont de regulile de circulație și a făcut tot posbilul să ajungă la o farmacie, potrivit Cancan.ro.

Mezina lui Traian Băsescu s-a orientat repede printre rafturi, ajutată de una dintre vânzătoare și a cumpărat o cremă-minune (Cicaplast), pe care, probabil, bruneta a folosit-o imediat.

Ce meserie are Elena Băsescu

EBA a lucrat în Parlamentul European în perioada 2009-2014. Ulterior, s-a angajat la Camera de Comert și Industrie, la departamentul Relații Internaționale.

În anul 2020 a candidat pentru un loc în Parlament, pe listele PMP, dar partidul nu a atins pragul electoral pentru a intra în Parlament.

Din punct de vedere profesional, Elena Băsescu s-a reorientat, colaborează acum cu postul TV al lui Adrian Sârbu, Aleph News.

În 2022, Elena Băsescu a primit de la tatăl ei o vilă în Capitală. Mezina lui Traian Băsescu este foarte activă în social media, unde postează imagini din sala de sport sau poze cu diverse activități realizate în familie.