Călin Geambaşu a câştigat procesul cu mama copilului: „Am refuzat să o iau de soţie, de 2 ani trăieşte în vagabondaj”

Telenovela dintre Călin Geambașu și mama fiului lui, DaVin, continuă. Solistul o acuză pe Angelica Cadar că nu se ocupă de copil, că l-a blocat pe telefon, că nu are serviciu și nici bani pentru pensia alimentară.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 05:00
Călin Geambaşu a câştigat procesul cu mama copilului: „Am refuzat să o iau de soţie, de 2 ani trăieşte în vagabondaj”

Se bucură însă că a câștigat procesul cu femeia care l-a târât și la tribunal. Călin Geambașu (43 de ani) a publicat pe Facebook capturi cu mesajele date de fiul său DaVin, către mama sa, Angelica Cadar, dar și un mesaj dureros, în care îi bate obrazul femeii care l-a târât prin tribunale:

Așa da sprijin matern pe perioadă de stare de urgență mondială? După ce alaltăieri copilul meu a fost blocat pe WhatsApp și telefon de către mama lui, astăzi, „mămica iubitoare” Angelica Cadar i-a oferit un răspuns profund propriului copil, dăruindu-i astfel bucurie și pace sufletească.

Citeşte şi: EXCLUSIV Călin Geambaşu şi Angelica Cadar, acuzaţii grave şi practici sexuale SCANDALOASE. Dialog HALUCINANT la TV VIDEO

Cu doar câteva zile înainte râdeam cu toții pe Video Call. Sute de astfel de mesaje și atitudini oscilante către copil au uluit trei completuri de judecători pe perioada procesului intentat și pierdut de către „mămica bună și iubitoare. După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate.

Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, DaviN și ambii părinți am fost audiați de cinci Instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul imaculat în dreptul nostru”.

Călin nu mai vrea să aibă de-a face cu Angelica: ”Să-și continue ea psihoterapiile cu dr. psihiatru Dragoș Argeșeanu, hipnozele regresive cu Victor Chirea și să pupe moaștele lui Ilie Lăcătușu în Cimitirul Giulești, dar să nu cauzeze daune și suferință în jur, fiindcă nu este nici legal, darămite moral.

Am refuzat să o iau de soție fiindcă eu nu cred în reparații de tip Hei-Rup, la impresionare. La un moment dat m-a luat de mâini și mi-a zis „hai, 1, 2, 3, Reset”, ca la computere. M-am cam speriat, ce-i drept. Nu a avut vreun serviciu nici măcar o zi în cei 10 ani de relație de familie și nici acum nu are, conform actelor prezentate în cadrul procesului!

Citeşte şi: Călin Geambaşu a câştigat custodia copilului în instanţă. Fosta iubită are un program de vizitare strict

De 2 ani trăiește în vagabondaj, lucrând ocazional și atârnând pe după alți și alți oameni noi dispuși să-i creadă aburelile și trunchierile, inducându-i în mod deliberat în eroare„, a mai adăugat artistul.