Călin Popescu Tăriceanu, dezlănţuit la adresa lui Kovesi: „Are probleme PSIHICE”

Călin Popescu Tăriceanu susține că fosta șefă a DNA ar avea probleme psihice, altfel nu se explică de ce ar fi dispus arestări ca urmare a unor frustrări personale. Reacția vine după ce Victor Ponta a declarat că Sebastian Ghiță a fost amenințat de fosta șefă a DNA că va fi arestat dacă se mai vede cu Elena Udrea.

RomaniaTV.net
18 mai 2019, 08:47
Călin Popescu Tăriceanu, dezlănţuit la adresa lui Kovesi: „Are probleme PSIHICE”

„Atunci când ai un procuror pregătit de comuniști, situația devine una gravă. Vedem ce s-a întâmplat cu oameni precum Laura Codruța Kovesi. Această doamnă care a fost procuror general și șefă a DNA când arestezi oameni că ai frustrări personale, înseamnă că ai probleme psihice.

Să dai pe mâna unor netrbenici nepretrgătiți, oameni cu probleme psihice, uite ce se întâmlă. Am aflat ieri din presă că două asociații ale magistraților vorbesc despre dimensiunea represivă a justiție. Corupția trebuie combătută cu mijloace legale, pus accent pe componenta prevenitivă, nu ca la noi cu justiție televizată și oameni plimbați la televizor cu cătușe”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Sebastian Ghiţă, replică după ce Ponta a spus că fosta şefă DNA îl iubea: Nu am avut o relaţie sentimentală cu Kovesi

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la audierea de la Secţia de anchetare a magistraţilor, că fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi îl iubea pe Sebastian Ghiţă şi că ea considera că se vede prea des cu Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea o acuză pe fosta şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a arestat oameni şi a inventat dosare „în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei, pe lângă cei care erau ţintele lui Coldea”.

Udrea: Kovesi a inventat dosare în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei. Ce spune despre relaţia cu Ghiţă