Călin Popescu Tăriceanu, după demiterea directorului laserului de la Măgurele: „Guvernul PNL nu se mai opreşte”

Directorul laserului de la Măgurele a fost demis de minstrul Educației fără nicio explicație și înlocuit de Niculae Mărginean, unul dintre principalii contestatari ai lui Niculae Zamfir. Călin Popescu Tăriceanu susține că politizarea instituțiilor publice de către Guvernul PNL nu se mai oprește.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 07:12
Călin Popescu Tăriceanu, după demiterea directorului laserului de la Măgurele: „Guvernul PNL nu se mai opreşte”

Politicianul a amintit despre cazul patronului de pompe funebre și chelnuri puși manageri de spital dar și de verișoara lui Nelu Tătaru care a fost pusă administrator la Antibiotice Iași. Tăriceanu menționează că toți finii, cumetrii, verișorii și finii finilor, pritenii prietenilor au fost numiți în funcții publice de către Guvernul PNL.

Citește și: Directorul demis al laserului de la Turnu Măgurele: Am primit vestea cu stupoare, am fost demis în grabă, fără discuţie

Vineri seară a fost demis Niculae Zamfir, directorul laserului de la Măgurele, cel care a pus fundațiile celui mai ambițios program de cercetare românesc.

”După un patron de pompe funebre și un chelner puși manageri de spital, după ce verișoara ministrului sănătății a fost pusă administrator la Antibiotice Iași, după ce toți finii, cumetrii, verișorii și finii finilor, prietenii prietenilor au fost numiți în funcții publice, acum cei din Guvernul Orban au pus ochii pe postul celui care a pus fundațiile celui mai ambițios program de cercetare românesc, Laserul de la Măgurele” , se arată în mesajul postat pe Facebook.

Citește și: Firea reacţionează după demiterea lui Nicolae Zamfir, directorul „laserului de la Măgurele”. „Ne duce cu gândul la o răfuială politică”

”Trista ironie a sorții: în 2008, când Guvernul pe care îl conduceam a aplicat pentru acest ambițios program, nu m-am gândit că poate ajunge pe mâna unui lipitor de afișe PNL” , susține Tăriceanu.