Calvarul trăit de una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară de la noi. Soţul i-a interzis să mai cânte, iar agresiunile asupra ei erau la ordinea zilei

Flory Bulz visa la o familie frumoasă în care să domine dragostea şi buna înţelegere, dar şi la o carieră de succes, muzica populară fiind prima ei dragoste. Nu a fost să fie aşa, dimpotrivă. După 12 ani de căsnicie, în care a avut parte de abuzuri şi umilinţe, artista a decis să pună punct calvarului.

15 mai 2023, 16:56
Calvarul trăit de una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară de la noi. Soţul i-a interzis să mai cânte, iar agresiunile asupra ei erau la ordinea zilei

Cântăreaţa de muzică populară Flory Bulz şi-a găsit curajul şi puterea de a ieşi dintr-un mariaj care nu era foarte departe de ce şi-ar fi dorit. După 12 ani de calvar, artist a decis că a sosit momentul să se întoarcă la marea ei dragoste, muzica populară.

Soţul îi interzisese să mai cânte şi, deşi a durut-o sufletul, Flory i s-a supus ca să nu-l supere. A înţeles mentalitatea de la sat, că menirea femeii este să stea la cratiţă, aşa că timp de nouă ani a renunţat să mai cânte.

Calvarul trăit de una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară: soţul o agresa şi i-a impus să renunţe la muzică: „Mentalitatea de la sat, că femeia să stea la cratiţă”

Evident, acest lucru nu a fost suficient. Ani de zile, bărbatul găsea noi şi noi motive s-o umilească şi s-o agreseze fizic şi verbal.

Nu a fost ușor, ani de zile m-am gândit să fac ceva în privința asta. Am făcut o pauză de cântat de vreo nouă ani, și văzând că lucrurile merg tot prost, am zis că cea mai bună decizie e să mă apuc de cântat pentru că asta mi-am dorit de mică. Regret că nu am luat această decizie mai devreme, pentru că am stat 12 ani. M-am simțit incompletă dacă nu am putut să cânt, să fac ceea ce mi-am dorit din suflet.

Când ne-am cunoscut eram la început de drum, i-am spus că asta vreau să fac pe viitor. Inițial a zis că mă susține, însă, lucrurile s-au schimbat după ce ne-am căsătorit. Mentalitatea de la sat, că femeia să stea acasă, să gătească”, a declarat Flory Bulz pentru Star Popular.

Procesul de partaj este încă în desfăşurare

Flory Bulz a îndurat ani de calvar pentru că spera ca, odată ce va aduce pe lume un prunc, lucrurile s-ar fi schimbat. Din păcate, bebeluşul nu a vrut să vină, iar artista începuse să se confrunte cu serioase probleme de sănătate fizică şi psihică. Era tot timpul stresată, se temea continuu pentru viaţa ei, aşa că a decis să lase totul în urmă şi să înceapă o viaţă nouă.

Citeste si Cristian Pomohaci, interpretul de muzică populară care și-a pierdut dreptul de a mai sluji, și-a făcut biserică acasă. BOR îi îndeamnă pe credincioși să nu meargă la slujbele lui

Atunci am zis să iau o pauză, că ar fi păcat să dau cu piciorul la căsnicie. Am sperat că lucrurile să fie ok, credeam că e nervos și are chef de ceartă pentru că eu voiam să cânt. Dar am tras concluzia că n-a fost așa. Eu am lăsat de la mine, mi-am dorit să am o familie, să am copii, am zis că renunț la cântat, am ținut cont de părerea socrilor, a părinților…

Certuri, era și chestia de bătaie, dar am fugit… Mi-a dat o palmă, două, m-a împins, era foarte agresiv verbal și fizic. Tot am sperat c-o să se schimbe, îmi doream un copil și credeam c-o să-l schimbe, dar nu a fost să vină. El nu s-a schimbat iar cu timpul relația s-a degradat mai mult. Nu am mai suportat, tot timpul aveam probleme de sănătate, mă durea inima, eram stresată, nu mă simțeam bine deloc. Am zis să pun punct pentru că o să mă îmbolnăvesc”, a mai spus artista, la Star Popular.

Citeste si Nou cuplu în showbiz! O cunoscută cântăreaţă de muzică populară se iubeşte cu tatăl iubitului Marcelei Fota. Bărbatul este în divorţ cu fosta nevastă

Deși au trecut mai bine de doi ani de când s-a pronunțat divorțul, pe cei doi foști soți încă îi mai leagă un proces de partaj. Artista strânge dovezi astfel încât să-și recapete bunurile.