Nou cuplu în showbiz! O cunoscută cântăreaţă de muzică populară se iubeşte cu tatăl iubitului Marcelei Fota. Bărbatul este în divorţ cu fosta nevastă

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară din Gorj s-a cuplat cu un cunoscut om de afaceri doljean, nimeni altul decât tatăl iubitului Marcelei Fota.

12 apr. 2023, 09:13

Nou cuplu în showbiz. Delia Barbu (37 de ani), căci despre ea este vorba, pare să-şi fi găsit, în sfârşit, fericirea. Surse din domeniul artistic dau ca sigură relația artistei de la ”Doina Gorjului” cu afaceristul, care deține una din cele mai mari firme în domeniul construcțiilor și cel al materialelor de construcții. În acest fel, Delia Barbu ar putea deveni soacra Marcelei Fota.

Cele două sunt prietene bune, Delia cunoscându-şi iubitul prin intermediul Marcelei. Mai exact, Delia l-a cunoscut pe actualul său iubit la o petrecere la care a însoțit-o pe Marcela Fota, scrie gorjonline.ro

Afaceristul (45 de ani) este, se pare, în divorţ cu fosta soţie, cu care a format un cuplu timp de 17 ani. Împreună au trei copii.

Citeste si Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia: „Vai, ce drame, suferință! Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat”

Nou cuplu în showbiz! Cunoscută cântăreaţă de la ”Doina Gorjului”, cuplată cu un afacerist doljean

Există informații potrivit cărora Delia Barbu s-ar fi mutat deja împreună cu afaceristul doljean într-o casă pe care acesta a achiziționat-o în Craiova și locuiesc alături de două dintre fiicele omului de afaceri și fiul solistei.

Sursele au dezvăluit că artista și omul de afaceri formează un cuplu de mai bine de un an, iar la un moment dat Delia Barbu s-a fotografiat în autoturismul afaceristului şi a postat poza pe reţelele sociale. A şters-o, însă, în scurt timp. Ulterior, acel autoturism Mercedes i-a fost făcut cadou artistei de către iubitul său.

Citeste si Marcela Fota, mărturii dureroase despre cum a fost ultima zi trăită alături de soțul său: „Am plecat de mână amândoi și m-am întors singură!”

În breaslă se știe de ceva vreme de relația dintre cei doi, însă, inițial, spuneau că afaceristul o impresariază pe Delia Barbu. De fapt, omul de afaceri a organizat o petrecere privată la care fiul său a venit cu Marcela Fota, iar acesta era însoțită de către Delia Barbu și așa s-au cunoscut”, au dezvăluit sursele.