Camere video furate de sub nasul poliţiştilor

Trei camere de supraveghere au dispărut de pe stâlpi într-o comună din Alba. Imaginile surprinse de acestea erau transmise chiar în sediul poliţiei, însă agenţii nu şi-au dat seama de furt mai bine de o săptămână. În tot acest timp, hoţii au reuşit să dea şi o spargere.

RomaniaTV.net
12 nov. 2013, 06:24
Camere video furate de sub nasul poliţiştilor

Hoţii din Vinţu de jos au reuşit să fure trei camere de supraveghere video, chiar de sub nasul agenţilor care ar fi trebuit să vegheze pentru siguranţa comunei. Poliţiştii, care gestionează sistemul de supraveghere, şi-au dat seama abia după o săptămână că nu mai există camere video.

Deşi monitorul la care erau conectate camerele se află în postul de poliţie, furtul a fost depistat de un angajat care făcea revizia, la aproape o săptămână. Potrivit primarului din Vintu de Jos, Vlad Gheorghe, două din cele trei camere erau îndreptate spre şosea iar una spre o casă unde erau depozitate materialele şi maşinile unei firme.

Potrivit adevarul.ro, la scurt timp după furt, hoţii au golit rezervorul unei maşini parcate în curtea casei pe care poliţiştii ar fi trebuit să o supravegheze, cu camere video.

Citeşte şi: Furt surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin din Baia Mare VIDEO