David Popovici a decis! Ce facultate a ales să urmeze și care este motivul acestei opțiuni

David Popovici a trecut cu brio de examenul de bacalaureat și a decis, acum, ce facultate va urma. Cine l-a influențat pe marele campion în luarea acestei decizii.

29 mai 2023, 13:02
David Popovici a decis! Ce facultate a ales să urmeze și care este motivul acestei opțiuni
David Popovici

David Popovici știe ce facultate vrea să urmeze. El a decis să se orienteze spre domeniul psihologiei, mai ales că și mama lui a terminat aceeași facultate.

”Vreau să mă duc la facultatea de psihologie de la Universitatea București, pentru că și mama a terminat psihologia și cred că de la ea am această înclinație.

Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăț cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman”, a explicat David, citat de Gazeta Sporturilor.

Citește și Ucraineanca Magda Kostyuk, huiduită la Roland Garros. Ce gest a făcut jucătoarea din Ucraina, după ce a pierdut meciul cu Aryna Sabalenka, din Belarus

”Mi-am ales a treia materie la BAC sociologia pentru că m-au atras pur și simplu subiectele, m-au atras temele care se puneau în discuție, exercițiile și mi-am dat seama că asta mă pasionează și asta aș vrea să fac și pe viitor.

Ceva care să aibă legătură cu psihologia, sociologia, pedagogia, aceste domenii mai mult umane, pentru că nu am fost niciodată destinat profilului real și materiilor exacte.

Și mi-ar plăcea să învăț cât mai mult despre oameni, pentru că oamenii sunt frumoși”, a mai spus David Popovici

Citește și  Ion Ţiriac, gest fără precedent pentru Sorana Cîrstea. Cum au fost surprinşi miliardarul şi viitoarea sa noră la Roland Garros GALERIE FOTO

David Popovici a susținut recent BAC-ul Olimpicilor, o sesiune de bacalaureat creată special pentru sportivii de performanță din loturile naționale sau olimpice.