Când şi-a început Antonia viaţa sexuală şi care este poziţia ei preferată în pat: „O să spun asta, nu ştiu cum o să pice… aia e!”

Antonia a acceptat invitația lui Bogdan Nicolai și a lui Gáspár György de a apărea în emisiunea lor, dar şi de a răspunde întrebărilor incomode. Fiecare a selectat câte cinci întrebări despre sex, iar vedeta a răspuns fără inhibiţii.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 10:26
Când şi-a început Antonia viaţa sexuală şi care este poziţia ei preferată în pat: „O să spun asta, nu ştiu cum o să pice… aia e!”

“Care e cea mai neobișnuită fantezie sexuală pe care ai avut-o?”, a întrebat-o Gáspár György.

“Oh, nu m-am gândit niciodată la asta! Neobișnuită…”, a spus iubita lui Alex Velea.

“Așa… o fantezie de te-ai întrebat: «O, ce e în capul meu?!»”, a încercat să o ajute Gáspár György.

“N-am avut. Nu, nu sunt ciudată așa!”, a subliniat Antonia.

“Deci, nimic neobișnuit, atipic?”, a insistat Gáspár György.

“Ce, să mă bată sau ce? Nu! Să mă lege?”, a mărturisit Antonia.

Citeşte şi: Alex Velea a dezvăluit cum face amor cu Antonia. Ce se întâmplă în patul celor doi

“Descrie cea mai de rahat experiență sexuală pe care ai avut-o vreodată. Adică cea mai nasoală, de nu ai fi vrut să… ai rămas toată viața cu amintirea asta: «Mamă, ce nașpa a fost!»”, a provocat-o.  Bogdan Nicolai.

“Cred când eram mică… și eram cu prima mea dragoste și cred că a fost prima dată chiar… prima dată când am făcut-o. A fost nașpa, am zis: «De ce face lumea asta? Te doare, de ce vrei să faci asta?!»”, a spus Antonia.

“La ce vârstă și unde a fost prima experiență sexuală?”, a continuat Gáspár György.

“Aveam… deci… stai, că o să spun asta și nu știu cum o să pice… aia e! Ce naiba?! Nu… nu e nimic de rău! Acum nu știu, depinde de om. 16 ani – nu știu cum o să vadă lumea, aia e, judecați-mă. Așa cum m-au judecat până acum – cu prima mea dragoste, băiatul cu care am stat patru ani, tot liceul meu am stat. În sufrageria lui (n.r.: s-a desfășurat partida de amor)”, a rememorat cântăreața.

“Îți place să stai deasupra sau dedesubt?”, a întrebat Bogdan Nicolai.

“Vai de mine! Am zis că: «Uau! Ce tare…», acum când trebuie să răspund… Deasupra”, a mărturisit ușor stânjenită Antonia.

“Mamă, ce noroc pe Velea, mă! Păi, stai, mă… și el cu atâta mers la sală și atâția mușchi, stă așa…”, a reacționat Bogdan Nicolai când a auzit răspunsul vedetei.

“Băi, stai puțin! Aș vrea să spun… Nu, ascultă-mă… am vrut să spun ambele, dar nu am cum”, a continuat carismatica artistă. În clipul de mai jos puteți vedea interviul complet cu Antonia.

Şi-a operat recent sânii

Antonia a stîrnit valuri pe internet după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Fanii au aflat că vedeta ar avea grave probleme de sănătate, speculațiile fiind alimentate și de lipsa de reacție a cântăreţei, care nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Antonia s-a hotârât să dea cărțile pe față, enervată la culme de discuțiile apărute în jurul intervenției chirugicale la care a fost supusă recent. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, cântăreața a făcut lumină în acest caz.

Antonia, reacţie scandaloasă după ce s-a operat în secret. Fanii, în stare de şoc!

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, a scris Antonia.

ANTONIA A ÎNJURAT UN FAN şi a părăsit scena în timpul concertului. „Eşti un gherţoi!”

Artista şi-a îndemnat fanii să se gândească de două ori înainte de a-i trimite mesaje prin care să o critice pentru decizia de a apela la medicul estetician.

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: De ce? Nu aveai nevoie!, Aoleu, acum eşti nu ştiu cum, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!„, a mai scris Antonia.