Carambol cu 20 de maşini în Bucureşti, s-a format gheaţă de la aspersoarele din zonă VIDEO

Cel mai probabil, apa de la aspersoarele din zonă a înghețat pe asfalt. Traficul este restricţionat joi dimineaţă în Capitală după ce mai multe maşini s-au ciocnit.

09 dec. 2021, 07:52
Carambol cu 20 de maşini în Bucureşti, s-a format gheaţă de la aspersoarele din zonă VIDEO

Carambol cu 20 de maşini în Bucureşti. Accidentul în lanț în care au fost implicate cel puțin 20 de mașini a avut loc joi  dimineață, în București. Traficul este restricționat pe strada Iuliu Hațeganu, între șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii, pe ambele sensuri, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Tragedia momentului. Un important om de afaceri a murit într-un accident petrecut în Prahova!

Traficul rutier pe pasajul Sălăjan este blocat. Din primele informații, nu sunt victime în urma producerii acestui accident. Șoferii nu circulau cu viteză, ci în coloană. La fața locului sunt polițiști rutieri care au dispus măsuri de restricționare a traficului rutier și se fac verificări pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului.

Accident în nordul Capitalei. Un bărbat care traversa neregulamentar a fost lovit de o mașină

Carambolul ar fi avut loc din cauză că asfaltul este acoperit cu gheață. Cel mai probabil, apa de la aspersoarele din zonă a înghețat pe asfalt. Din imaginile la fața locului se vede că este greu chiar și să se meargă pe șosea.