Carambol cu cinci maşini la Galaţi. TIR lovit de tren la Severin

Un grav accident de circulaţie, cu cinci maşini implicate, s-a produs luni dimineaţă în municipiul Galaţi, în zona Tirighina.

06 dec. 2021, 09:39
Carambol cu cinci maşini la Galaţi. TIR lovit de tren la Severin

Carambol cu cinci maşini la Galaţi UPDATE: o persoană a decedat.

Carambol cu cinci maşini la Galaţi. Un grav accident de circulaţie s-a produs luni dimineaţă în municipiul Galaţi, în zona Tirighina. Din primele date furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, 5 maşini ar fi fost implicate iar numărul victimelor se ridică tot la 5. Doi dintre răniţi sunt în stare gravă, una dintre victime este în stop cardio respirator.

Laci Farkas, solistul trupei Quo Vadis, a murit într-un accident cumplit în Timişoara
La faţa locului acţionează 4 autospeciale de la ISU Galaţi, 2 echipaje SMURD şi 3 salvări de la SAJ Galaţi, precum şi echipajul de descarcerare si o maşină de stingere incendii.

Un şofer a solicitat de Moş Nicolae returnarea permisului reţinut. Răspunsul amuzant al MAI
Traficul feroviar a fost oprit, luni dimineața, între stațiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Drobeta Turnu Severin Est, din județul Mehedinți, din cauza unui accident.

Potrivit CFR SA, o locomotiva care circula izolată a surprins și lovit, între Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Drobeta Turnu Severin Est, la Km. 358+200, remorca unui tir care se afla în gabaritul liniei CF.

Nu sunt victime și nici alte pagube ale liniilor sau instalațiilor. Până la retragere remorcii tirului, trenul R 9501 staționează temporar în Drobeta Turnu Severin Mărfuri.


loading...
Partenerii noștri