Carambol pe E85: Două persoane rănite şi patru maşini avariate într-un accident în lanţ

Două persoane au ajuns la spital şi patru autovehicule au fost avariate în urma unui accident în lanţ produs vineri, pe E85, la ieşirea din municipiul Suceava, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu.

RomaniaTV.net
18 iul. 2014, 16:05
Carambol pe E85: Două persoane rănite şi patru maşini avariate într-un accident în lanţ

Două vehicule grele, o autoutilitară şi un autoturism care circulau în coloană la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, au intrat în coliziune faţă-spate, producându-se un carambol. Potrivit Agerpres, accidentul s-a produs în momentul în care şoferul unui autoturism Renault a redus viteza pentru a vira la stânga, spre sediul unei societăţi comerciale.

Cauza cea mai probabilă a accidentului a fost nepăstrarea distanţei regulamentare dintre vehicule, culpa principală părând a fi, din primele cercetări, a şoferului ultimei maşini din coloană, a mai precizat sursa citată.

Citeşte şi: Un medic băut a lovit mai multe maşini în centrul oraşului Braşov

La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD şi una a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au preluat două victime pe care le-au transportat la spital. Este vorba despre şoferul unui camion şi de unul dintre pasagerii autoutilitarei Renault implicată în carambol.

Traficul de pe E85 a fost blocat temporar, pe ambele sensuri de mers formându-se cozi de kilometri.

Poliţia rutieră face cercetări pentru a afla cauzele exacte şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi: Carambol în Argeş. Trei persoane au fost rănite