Care e diferența de vârstă dintre Mihai Gâdea și soția lui. Cu ce se ocupă Agatha Kundri

Mihai Gâdea e unul dintre cei mai urmăriți moderatori tv din România. Îl știe o țară întreagă datorită emisiunilor sale, însă despre viața personală nu se știu prea multe lucruri.

30 sept. 2023, 14:29

Mihai Gâdea preferă să fie foarte discret când vine vorba de viața de familie. Prezentatorul e căsătorit cu Agatha Kundri și au împreună o fiică de 20 de ani, Maisha Karina, care studiază la o universitate de prestigiu din afara țării.

Mihai Gâdea are 46 de ani, iar diferența de vârstă dintre el și soție de patru ani. El e născut în data de 10 ianuarie 1977, iar ea în 19 august 1981.

Citește și Acuzații grave la adresa modelului Andre Bîrleanu! Bărbatul a fost arestat din cauză că ar fi sechestrat și agresat o tânără

Cu ce se ocupă soția lui Mihai Gâdea

Agatha Kundri este fiică de pastor adventist. Provine din Timișoara, unde a absolvit studiile Universității de Vest, în 2004. Soția lui Gâdea are diplomă de sociolog și psiholog terapeut. Are un cabinet de specialitate, deschis după ce a urmat mai multe cursuri de counseling și de psihoterapie. În plus, este antreprenoare și deține un business de mai mulți ani.

„Sunt propriul meu puzzle. Nu știu numărul de piese, dar știu că ele sunt împrăștiate în toată lumea. Viața îmi este o călătorie pentru a descoperi și a întregi piesă cu piesă harta către Adevărul ființei mele, către sufletul meu. Am fost creați pentru a fi una cu Creatorul și sunt convinsă că potențialul nostru ca ființe umane este departe de închipuirile noastre”, a scris Agatha Kundri despre ea însăși pe internet.

Citește și Părinții lui Dragoș Bucur au aniversat 50 de ani de la căsătorie. Ce surpriză le-a făcut Dana Nălbaru

Mai mult, soția lui Gâdea are o grădiniță și un after school în București, pe care le-a deschis în 2011. E pasionată de sport și a participat la mai multe competiții de triathlon.

Mihai Gâdea e foarte discret când vine vorba de familia lui. Vorbește rar despre fiică și soție în public.

„Pentru singura dată am să vorbesc şi am să explic pentru cei care contează. Eu nu am nicio familie secretă. Nu simt nevoia să vorbesc despre familia mea pentru că mi se pare că şi aşa e suficient în opinia publică un Gâdea”, spunea vedeta în emisiunea Sinteza zilei, mai arată sursa citată.