Care este cea mai mare frică a Denisei Tănase, după ce a devenit milionară în euro: „Este ciudat”

Care este cea mai mare frică a Denisei Tănase, după ce a devenit milionară în euro. Vedeta a renunațat la muzică și a intrat în lumea afacerilor, unde a dat lovitura în domeniul parfumurilor. Artista a mărturisit care sunte cele mai mari temeri în ceea ce privește averea pe care a făcut-o. 

23 iun. 2023, 10:22
Care este cea mai mare frică a Denisei Tănase, după ce a devenit milionară în euro: „Este ciudat”
Care este cea mai mare frică a Denisei Tănase

Care este cea mai mare frică a Denisei Tănase. Vedeta a cântat timp de 20 de ani alături de sora ei Raluca, în trupa Bambi. În urmă cu câțiva ani, a hotărât să renunțe la muzică și să își deschidă o afacere cu parfumuri care i-a adus cifre considerabile. A fost ajutată de soțul ei, Mircea Brânzei, care era deja cunoscut în lumea afacerilor.

Citește și: Denisa Tănase este însărcinată? Cele mai recente declarații ale vedetei: „Normal că ne dorim să ne mărim familia”

Care este cea mai mare frică a Denisei Tănase

Denisa Tănase spune că cea mai mare frică a ei în momentul de față este să piardă tot ce a construit până acum. Afacerea cu parfumuri s-a extins în multe orașe ale lumii și are o cifră de afaceri de 4 milioane de euro.

Este ciudat că cea mai mare teamă a mea este să pierd tot ce am construit până acum. Cu toate că dacă ar trebui să iau totul de la capăt nu ar fi de la zero. De greșeli nu îmi este frică, însă de eșec îmi este”,  a declarat Denisa, potrivit Click.ro.

Surorile Tănase trăiau din concerte, care, în ultima vreme, nu erau chiar atât de dese. Cântăreața recunoaște că înclinațiile artistice au ajutat-o și în lumea afacerilor, mai ales când vine vorba de campaniile de promovare.

,,La 30 de ani, după o viață de muzică, mi-am dat seama că nu este imposibil să construiesc o poveste frumoasă și un brand. Astăzi, sunt antreprenor. Am în continuare background-ul de artist. Sunt într-o luptă continuă între a fi artist și antreprenor, pentru că inclusiv în ceea ce fac astăzi partea artistică își pune amprenta.

Este vorba despre strategiile de marketing, creație, lansare de produse, campanii, iar artistul din mine se simte foarte bine în tot tabloul acesta. Așa că, eu cred că în toți anii de Bambi, care au fost frumoși, dar grei, de fapt, cumva mi-am plătit, în avans, beneficiile pe care le aveam ca să pot să îmi încep afacerea„, a declarat Denisa Tănase, pe TikTok.