Care este starea de sănătate a lui Jean Paler, după ce și-a văzut moartea cu ochii. ”Foarte bine nu voi mai fi niciodată”

În urmă cu câteva zile, Jean Paler le-a dat emoții fanilor săi, după ce i s-a făcut rău în timpul uni spectacol care avea loc pe litoral. Imediat actorul a fost dus de urgență la spital, unde a fost internat la secția de Terapie Intensivă.

21 aug. 2023, 08:35
Care este starea de sănătate a lui Jean Paler, după ce și-a văzut moartea cu ochii. ”Foarte bine nu voi mai fi niciodată”
Care este starea de sănătate a lui Jean Paler, după ce și-a văzut moartea cu ochii.

Care este starea de sănătate a lui Jean Paler, după ce și-a văzut moartea cu ochii. În aceste momente, îndrăgitul actor se află într-un spital din Ploiești, la Terapie Intensivă, sub atenta supraveghere a medicilor.

Citește și Jean Paler, la terapie intensivă, după ce i s-a făcut rău pe scenă

Care este starea de sănătate a lui Jean Paler, după ce și-a văzut moartea cu ochii

Jean Paler a dezvăluit că până se va pune pe picioare este nevoit să stea internat în spital.

„De 7, 8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici.

Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Am și stenturi la inimă, după infarctul suferit în urmă cu mai mulți ani. Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele de pe litoral. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”, a declarat Jean Paler, pentru playtech.ro. 

Mai mult, îndrăgitul actor a subliniat că în continuare starea lui de sănătate nu este una bună, după ce a suferit o criză cardiacă.

„Nu mă simt prea bine, mă supără rău sănătatea! Sunt de o săptămână internat la spital, în Constanța. Am făcut o criză cardiacă și iată că am ajuns unde am ajuns. Eu sunt aici la spital. Eram în turneu, după cum știți. Într-o zi efectiv mi s-a făcut rău, am făcut mai exact un puseu de tensiune, și am ajuns în situația asta. Din câte știu și săptămâna viitoare o să stau internat. Vedem ce spun și medicii, dar eu așa am înțeles.”, a mai spus Jean Paler pentru click.ro.

În ultimii ani, Jean Paler a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Actorul în vârstă de 70 de ani are probleme grave de sănătate. A facut infarct dupa infarct, are mai multe stenturi montate, iar medicii se mira cum de mai poate sta in picioare, pentru ca inima lui functioneaza la capacitate de doar 30%. Chiar si acum, când se simte rău, actorul se gândește la spectatori și regretă că a fost nevoit să își anuleze spectacolele de la mare.

Citește și Veste teribilă despre marele artist Jean Paler. „Să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit!”