Care este starea fetei din Mehedinţi care a fost incendiată de un recidivist. Anunţul făcut de ministrul Sănătăţii

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a declarat că starea adolescentei de 17 ani din Mehedinţi, care a fost incendiată de un recidivist condamnat pe viaţă pentru cinci crime, este critică. Prognosticul medicilor este rezervat deoarece fata are arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 08:38
Care este starea fetei din Mehedinţi care a fost incendiată de un recidivist. Anunţul făcut de ministrul Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat, luni, care este starea de sănătate a fetei incendiate.

„A fost transferată la Grigore Alexandrescu. Starea ei este critică, pronosticul este rezervat având în vedere şi gradul de arsură şi suprafaţa”, a explicat Nelu Tătaru, la postul Digi24, conform News.ro.

Mesajul criminalului în serie care a incendiat o tânără de 17 ani din Mehedinţi: „Vă iubesc! Adio” VIDEO

Incidentul şocant a avut loc vineri seara în localitatea Dârvari din judeţul Mehedinţi. Un bărbat de 45 de ani, ce fusese fusese condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea a cinci oameni şi eliberat după 25 de ani de detenţie, a dat foc unei adolescente de 17 ani, după ce a turnat pe ea benzină.

Cine este bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani. Eliberat pentru bună purtare, după ce a fost condamnat pe viaţă pentru 5 crime

Individul revenise din Olanda şi ar fi trebuit se afle în autoizolare. Autorităţile locale spun că bărbatul a ajuns la Dârvari, după ce un fost coleg de detenţie i-a permis să locuiască în casa sa şi să aibă în grijă imobilul.

Bărbatul şi victima sa ţineau legătura pe reţelele de socializare, spun apropiaţii fetei.

În data de 11 iunie fata l-a reclamat pe bărbat pentru viol, însă examenul medico-legat nu a confirmat faptul că tânăra ar fi suferit leziuni ca urmare a unei agresiuni sexuale, susţin surse judiciare.

Mărturia cutremurătoare a tatălui fetei incendiate de un recidivist: „Mă suna fata. Ce fac cu ăsta? Mă sună să mă duc la el”

În urma reclamaţiei, fata, care stătea cu o bunică şi cu fratele ei mai mic, a fost dusă într-n centru de protecţie socială, de unde a fost scoasă de acolo de către familie.

Ulterior, bărbatul a întâlnit-o şi i-a dat foc, după ce a turnat benzină pe ea. Fratele fetei a fost cel a sărit să stingă flăcările.
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Ministrul de Interne „condamnă ferm actele de violenţă din ultima perioadă” şi a cerut structurilor MAI restaurarea ordinii