Care este viața sentimentală a lui Dan Bittman, după ‘divorț’: „Ies cu cine vreau, fac ce vreau. Mi-aș dori să găsesc o femeie miliardară”

Care este viața sentimentală a lui Dan Bittman, după 'divorț'. Dacă în viața profesională este dedicat muzicii, pe plan personal lucrurile stau puțin diferit. A avut o relație de lungă durată cu Lilian Ștefan, cu care are trei băieți, însă s-au despărțit după 29 de ani de relație.

23 nov. 2023, 08:53
Care este viața sentimentală a lui Dan Bittman, după ‘divorț’: „Ies cu cine vreau, fac ce vreau. Mi-aș dori să găsesc o femeie miliardară”
Care este viața sentimentală a lui Dan Bittman

Care este viața sentimentală a lui Dan Bittman, după ‘divorț’. Artistul a fost prezent, marți, seara, la evenimentul de lansare a celui mai nou album marca Delia și a vorbit deschis despre femeile din viața lui, ba chiar pusese ochii pe o domnișoară la evenimentul Deliei.

Citește și: Denise Rifai a rupt tăcerea despre relaţia cu Dan Bittman. „Parte din viaţa mea! Mi-ar plăcea să am un copil”

Care este viața sentimentală a lui Dan Bittman, după ‘divorț’

În afara „partidelor” bune, Dan Bittman a dezvăluit cum își imaginează propriul sfârșit, dar și care este cel mai puternic deziderat al său. „Asta-i viața, n-am ce să fac. A fost o plăcere, n-a fost un viciu. E o plăcere să fii în compania femeilor frumoase, tinere și mai puțin tinere. Dar nu mă mai feresc, ies cu cine vreau, fac ce vreau, sunt un om liber până la urmă.

Și aici mă uit, dar n-a apărut încă femeia vieții mele. Este și aici, o domnișoară, în spatele noastru, înaltă, cu șapcă, pare o partidă. Ele mă aleg. Am avut foarte mult noroc în viață, cred că de asta și cânt. Trebuia să fiu un inginer, n-a fost să fie. Și uite, cânt de câțiva anișori buni, de vreo 40. Și e bine, e OK, nu-mi fac probleme.

Pe plan sufletesc mi s-au împlinit foarte multe lucruri foarte bune, mă refer la copii. Am băieți sănătoși, mari deja, fiecare cu cariera lui și cu viața lui. Material, nu știu neapărat dacă îmi doresc ceva.

Mi-aș dori să găsesc o femeie foarte în vârstă, 70-80 de ani, vârsta e oricum un număr. Dar să fie foarte bogată, miliardară dacă se poate, dar miliardară, milionară nu mă interesează. Să fie miliardară, cu un super yacht, cu super avere și doar să ne petrecem timpul împreună. Să stau pe yachtul ei, să nu fac nimic!„, a declarat Dan Bittman, pentru Cancan.ro.