Care mezeluri sunt mai sănătoase

Deși nu sunt deloc sănătoase, mezelurile au un gust care ne face să le punem în coșul de cumpărături la fiecare vizită într-un supermarket. Specialiștii sunt de părere că aceste alimente ar trebui să se regăsească cât mai rar pe lista noastră de cumpărături.

RomaniaTV.net
11 dec. 2015, 09:22
Care mezeluri sunt mai sănătoase

Dacă totuși optăm să avem pe masă crenvurști, jambon de curcan ori șuncă presată sau orice alt mezel, este indicat să avem în vedere câteva sfaturi care ne vor ajuta să le alegem pe cele cât mai proaspete și mai puțin dăunătoare pentru organism. Iată care mezeluri sunt mai sănătoase!

Atunci când cumpărați mezeluri, primul lucru pe care ar trebui să-l aveți în vedere este culoarea acestora.

Citeşte şi   Topul celor mai periculoase mezeluri din magazine

Iată care mezeluri sunt mai sănătoase

Zăriți pe rafturile din supermarket crenvurștii rozalii, din piept de pui (cel puțin așa scrie pe eticheta lor). Deși e aproape imposibil să le rezistați, trebuie să știți că aceștia sunt cei mai dăunători pentru organism.

Deși au o culoarea vie, nu așa ar trebui să arate niște crenvurști. Trebuie să-i alegeți pe cei care au culoarea cât mai apropiată cu pieptul de pui. Ocoliți mezelurile care sunt mai colorate și plac ochiului. E clar că aceștia sunt plini de substanțe dubioase. Printre mezelurile care sunt mai sănătoase se numără cele care au culoare naturală.

Ne mai plac mezelurile cu diverse condimente precum busuiocul sau usturoiul. Ce delicioase sunt! Nu-i așa?Totuși, specialiștii ne recomandă să ne ferim de acestea.

Citeşte continuarea pe click!sănătate.ro